Stop twee creatieven in een oud pakhuis en je krijgt een geweldige woning

De ingrediënten voor dit geweldige, eclectische stulpje? Twee ongelooflijk creatieve mensen en een oud pakhuis. Ongeveer drie jaar geleden namen kunstenares Carla Fletcher en muzikant Brett Langsford dit voormalige magazijn in Melbourne over van vrienden.

Met tussenmuren hebben Cara en Brett verschillende kamers gecreëerd in de grote open ruimte. Elk hoekje van het huis is creatief ingericht, met zelfgemaakte kunst van Cara (de enorme koalabeer) en gekoesterde werken van anderen. Ook de instrumenten van Brett hebben een mooi plekje gekregen. En als het stel de styling zat is of een van de twee ruimte nodig heeft voor een project, worden er wat muren verplaatst en krijgt alles gewoon een ander plekje. Simple as that.

Lijsten ophangen lijkt zo simpel, maar het gaat zo vaak mis. De juiste plek aan de wand vinden is voor velen een grote uitdaging en kan nog weleens veel tijd in beslag nemen. Wij hebben dé tip, waarmee je jouw kunst perfect ophangt.

Cool hè! Al die verschillende patroontjes bij elkaar. Geef jouw interieur ook karakter met toffe aztec prints voor in huis.

Brett beschouwt zijn instrumenten als zijn kinderen en daarom hebben ze een mooi plekje in huis verdiend. Geef jouw favoriete muziekinstrument ook een mooi prominent plekje in huis. Hier vind je meer inspiratie.

thedesignfiles.net

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Stop twee creatieven in een oud pakhuis en je krijgt een geweldige woning
Sluiten