Wij zijn verliefd op elke stoel in dit prachtige interieur

Het mixen en matchen van verschillende stoelen is een speelse manier om je interieur spannender te maken. En met deze Scandinavische klassiekers op vier poten kun je niet in de mist gaan. Wij zijn verliefd op elke stoel in dit prachtige interieur!

De Eames stoel is een van de populairste uit dit rijtje klassiekers. Wil jij het iets anders aanpakken? Laat je dan inspireren door deze binnenkijker of bekijk onze alternatieven.

Doordat de stoelen allemaal dezelfde (retro) stijl hebben, kun je ze gemakkelijk combineren. De verschillende vormen geven het ensemble een speelse twist en meer karakter. Het hout en het zwart van de stoelen komt ook weer terug in de rest van het interieur. Een mismatch en match tegelijk!

Hoe mooi is deze matte, groengrijze kleur van de keuken? Het doorbreekt de witte vlakken van de muur en de vloer en geeft dat vleugje warmte aan de ruimte. Door de keukenkastjes een andere kleur te geven, creëer je gemakkelijk een geheel nieuwe look. De metalen stellingkast en bar cart zorgen daarnaast niet alleen voor extra opbergruimte, maar ook voor meer sfeer.

>> 6x een stylish bar cart (voor elke interieurstijl en elk budget)

Wist je dat een stoel ook ontzettend leuk kan zijn als nachtkastje? Decoreer het met een stapel magazines en een mooie kandelaar met kaars, zoals hier is gedaan. Maar schroom ook niet om zelf creatief te zijn! Plantjes, vaasjes, een nachtlampje – alles kan! Meer inspiratie vind je hier.

LEES MEER

www.kvarteretmakleri.se