Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 19 juni 2017

Talk dirty to me: verstop je vieze sokken in een stijlvolle wasmand

Een wasmand is vaak zo’n ik-koop-het-omdat-het-moet-item. Want die vieze sokken wil je immers niet overal op je vloer hebben slingeren (en toch gebeurt het) en je kleding op die stoel in de slaapkamer blijft zich ook maar eindeloos opstapelen. Maar een wasmand hoeft niet alleen praktisch te zijn – het kan ook een stijlvolle touch aan je badkamer geven.

Wij zochten de mooiste exemplaren voor je.

Psst.. Wil je de gehele binnenkijker zien? Kijk dan hier hoe de Noorse styliste Line Kay de rest van het huis even smaakvol heeft gestyled.

Rieten manden

Een natuurlijke look in de badkamer is wat ons betreft altijd een goede keus. Het zorgt voor een ontspannen sfeer en rust. Een mand van riet is dan ook een musthave.

>> dit wil je ook: een krukje in de badkamer

Bovenstaande wasmand kun je gemakkelijk zelf maken. Zien hoe? Check dan deze DIY.

Stalen manden

Stalen manden van (rosé)goud zijn al een tijd een hit in het interieur. Ideaal voor het stylish opbergen van spullen – maar ook voor de was! Wil je liever niet dat alle vuile was zichtbaar is door het gaas heen? Leg dan een stoffen zak in het stalen frame.

>> lees ook: een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd.

(Geometrische) stoffen manden

Stoffen wasmanden kunnen een speels toevoegen aan je bad- of slaapkamer, als je gaat voor een exemplaar met bijvoorbeeld een geometrisch patroon. Streepjes, driehoekjes, stipjes – we love it!

Tip: ook fan van deze wasmanden? Check dan eens de collectie van Ferm Living.

Reageer op artikel:
Talk dirty to me: verstop je vieze sokken in een stijlvolle wasmand
Sluiten