Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Trends 12 jul 2018

Bestaat er zoiets als een sexy toiletborstel? Zo ja, dan hebben we ‘m gevonden

Soms kijken we onze ogen uit in de wondere wereld van interieurdesign. Want ook voor het kleinste kamertje in huis zijn er designitems verkrijgbaar – ook daar waar je het niet verwacht. Een toiletborstel is er natuurlijk to get rid of crap, maar wij hebben er nu een gevonden die ook nog eens sexy staat. Yep een sexy toiletborstel. En dit is waarom.

Er zijn van die dingen in huis waar we nauwelijks aandacht aan besteden. Simpelweg omdat ze alleen voor praktische doeleinden dienen. De toiletborstel is eigenlijk een van die dingen, maar het is ook onmisbaar. Je moet er toch niet aan denken dat je op bezoek bent en er geen een staat. Precies, dat zou echt shitty zijn!

Een toiletborstel voor elke pot

Wat telt is dat de wc-borstel goed wegveegt en dat er niets anders dan een schone toiletpot achterblijft. De Simplehuman (it’s all in a name) is handig in gebruik, heeft een comfortabele handgreep en is van goede kwaliteit. Een toiletborstel waar je jaren gebruik van kunt maken en die geschikt is voor elke soort pot. Of het nu een Franse, Belgische of Hollandse pot is.

handige toiletborstel
handige toiletborstel
Simplehuman

Schoon plaatje

Niemand wordt vrolijk van vieze toiletborstels in het zicht. Het design van Simplehuman heeft daar gelukkig rekening mee gehouden door de borstel netjes te bedekken. De toiletborstel heeft zelfs een unieke magnetische kraag die de borstel op zijn plek houdt. Hierdoor kun je het geheel gemakkelijk optillen zonder te lekken. Heel handig voor als je het per ongeluk omstoot of als je – laten we er niet omheen draaien, want iedereen doet dit – het water even wilt verversen.

trendy toiletborstel Simplehuman
Amazon

Nooit meer een ander

Is het een designstuk, een lamp of een spelletjes controller? Nee, het is een toiletborstel! Eerlijk is eerlijk dat ding verstoppen we het liefst, maar dit exemplaar mag best gezien worden! De Simplehuman toiletborstel kost € 35,85 en is gewoon verkrijgbaar bij bol.com. De trendy toiletborstel kun je overigens uitbreiden met een even hippe ontstopper.

Nog meer handige toiletartikelen:

Interieur Crush: berg je toiletpapier stijlvol op met dit zwarte schaap in het toilet
Inspiratie: voeg een plantje toe aan de kleinste kamer van het huis
Inspiratieboost: 8x een stijlvol toilet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bestaat er zoiets als een sexy toiletborstel? Zo ja, dan hebben we ‘m gevonden
Sluiten