Tessa Ham
Tessa Ham Slaapkamer 15 feb 2019

Stijlvolle manieren om je idool boven je bed te hangen

Was jouw slaapkamer vroeger ook van het plafond tot de grond volgeplakt met posters van je idool uit de Hitkrant? Bij mij kon je in ieder geval niet meer spotten wat voor behangetje eronder zat. Omdat we tegenwoordig gek zijn op de kleur van onze slaapkamer, zijn die tientallen posters uit tijdschriften misschien wat overdreven.

Hoe kun je jouw idool toch op een stijlvolle manier in je interieur verwerken? We verzamelden 4 stijlvolle manieren om je idool toch de spotlight boven je bed te geven die hij of zij verdient.

Stijlvolle poster van je idool

De tijd dat je tientallen Hitkrant posters boven je bed hebt hangen, mag dan misschien voorbij zijn. Maar dat betekent niet dat je geen posters meer boven je bed mag hangen. Je hebt tegenwoordig onwijs leuke webshops, waar je stijlvolle posters kunt vinden. Oók van je idool!

Kies voor een mooie zwart-witte (dat komt net wat meer luxe over), een mooie minimalistische of met een songtekst erop. Je kunt ook kiezen voor één met een humoristische twist, zoals: ‘What would Beyoncé do?’

Dit vind je misschien ook interessant: Match posters met accessoires voor een ultieme kleursensatie

Letterboard met favoriete lyric

Een stijlvolle poster aan de muur voelt misschien als een logische optie. Maar heb je al eens gedacht aan een letterboard met je favoriete lyric? En het beste is: zodra je ‘m wel gezien hebt, verander je ‘m naar een andere favoriet van je.

LP’s aan de muur

De LP’s zijn terug van weggeweest! Steeds meer mensen nemen weer een platenspelertje in huis. Zelfs als je idool recentelijk bekend is geworden, is de kans groot dat hij of zij een LP heeft uitgebracht. Score, want deze hoef je niet per se af te spelen. Je kunt ze ook verwerken in je interieur.

Vaak zijn deze grote platen namelijk echt een kunstwerkje. Je hebt twee opties als je ze aan de muur besluit te hangen (of zetten, zoals hieronder): met hoes of zonder.

Muursticker

Wil je het wat groter aanpakken dan een poster? Dan kan een muursticker ook een hele vette optie zijn. Je bent misschien bang dat het kitcherig wordt, maar je hebt ook hele strakke zwarte muurstickers. Houd de rest van het interieur zo minimalistisch mogelijk, zodat je muursticker (en dus je idool) lekker opvalt.

Meer slaapkamer inspiratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stijlvolle manieren om je idool boven je bed te hangen
Sluiten