Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie september 18, 2016

Infographic: stijl je hoofdkussens voor een luxe gevoel

In de ideale wereld zouden we allemaal een interieurstylist in onze vriendengroep hebben. Alleen al omdat het af en toe gewoon heel handig (en leuk) is om even te spieken bij een ander. Hoewel niet iedereen zo’n woongoeroe in zijn omgeving heeft, zijn er gelukkig genoeg andere manieren om lekker binnen te kijken. En om je nog een extra handje te helpen, delen we praktische infographics met je. Zo word je binnen no-time zelf een expert op het gebied van wonen!

Ben jij ook zo iemand die ‘s ochtends zijn dekbed vluchtig dichtklapt voor je de deur uitgaat? Begrijpelijk, maar wel een beetje zonde. Je hoofdkussens kun je namelijk erg leuk stylen. Op die manier creëer je snel het luxe hotelgevoel en het is ‘s avonds ook best fijn om eens in een mooi opgemaakt bed te stappen. Nu kwamen wij een handige en simpele infographic tegen, die precies laat zien hoe je het best je hoofdkussens kunt stylen.

Heb je leuke ideeën opgedaan? Probeer wat verschillende opties uit en kijk welke look het beste bij jou past. Kijk ook eens naar deze manieren om je bed op te maken of deze leuke budget tips voor het stylen van je bed.

www.mydomaine.com

Reageer op artikel:
Infographic: stijl je hoofdkussens voor een luxe gevoel
Sluiten