Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 3 sep 2018

Interieur Crush: sterrenposter van MrStarskyAmsterdam

De geboorte van je kind, de datum van je eerste kus of die van je trouwdag: in een mensenleven krijgen we te maken met bepaalde datums waar we een bepaalde betekenis aan geven. Hoe mooi is het om deze datum dan te vereeuwigen in een sterrenposter? Het kan met de prachtige posters van MrStarskyAmsterdam.

Het bedrijf MrStarskyAmsterdam is opgericht door Fennechien en Liesbeth, die beiden altijd geïnteresseerd waren in vormgeving en esthetiek. Die interesse komt wat ons betreft maar al te goed terug in de posters die zij ontwikkeld hebben, want de posters zijn práchtig. In samenwerking met getalenteerde illustratoren hebben zij drie ontwerpen uitgebracht waarin jij jouw persoonlijke sterrenposter kunt bestellen. Zo haal je de maan en de sterren in een handomdraai in huis.

Je kunt kiezen uit deze stijlen:

Er zijn op dit moment drie verschillende stijlen van de sterrenposters beschikbaar: MrStarsky x Kars&Boom, MrStarsky x Marta Abad Blay en MrStarsky x AQUA. Waar de eerste twee stijlen wat kleurrijker en kinderlijker zijn (perfect voor in de kinderkamer dus, leuk als kraamcadeau!), is de AQUA variant stijlvoller en meer geschikt voor een verlovings- of trouwdatum. Zo heb je voor elke datum en gelegenheid een geschikte poster.

In totaal bestaan er 88 sterrenbeelden, maar die zie je natuurlijk nooit allemaal tegelijkertijd. De posters van MrStarskyAmsterdam bevatten daarom alleen die sterrenbeelden die je op dat ene moment aan de sterrenhemel kon zien. Hoe bijzonder!

De perfecte maat voor jouw gallery wall

De poster is verkrijgbaar in drie maten: 30 x 40 cm (€34), 40 x 50 cm (€39) en 50 x 70 cm (€44). Je kunt de size dus altijd aanpassen op jouw gallery wall. Alle posters worden op een off-white papiersoort gedrukt, gewoon in Nederland. Je kunt alleen de poster bestellen, maar als je wilt is het ook mogelijk om er meteen een witte wissellijst bij te kopen die exact past. En natuurlijk worden zowel de poster als de wissellijst binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.

Mijn persoonlijke poster

Voor mij is die dag met veel betekenis 3 maart 2015, de dag dat ik een relatie kreeg met mijn vriend. Kinderen en trouwen staan nog niet op de planning, dus voor mij is 3 maart op dit moment de meest betekenisvolle datum. Ik bestelde de AQUA poster in het formaat 40 x 50 cm, in combinatie met een witte lijst.

Toen ik het pakket openmaakte, werd ik meteen zo ontzettend enthousiast. Het papier is van enorm dikke, stevige kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat de poster er meteen heel luxe uitziet. Ook de lijst werd goed verpakt verstuurd en is van goede kwaliteit. Het leukste is misschien nog wel dat de poster helemaal persoonlijk is. Niemand heeft precies dezelfde poster, en dat vind ik een tof idee!

Win jouw eigen MrStarskyAmsterdam poster (winactie gesloten)

Ook zo enthousiast geworden over deze leuke posters? Dan hebben we goed nieuws, want we mogen twee mooie posters weggeven. Je mag helemaal zelf bepalen welke poster het beste bij jou past. Zowel de stijl als de maat, het is helemaal up to you. Enne, je krijgt er ook nog eens een super mooie, witte lijst bij. Helemaal gratis en voor niets. We mogen twee winnaars blij maken, dus dubbel zo veel kans!

Hoe doe ik mee? Schrijf je hieronder in voor de Roomed Inspiratieboost, zodat we de gelukkige winnaar kunnen bereiken. Je kunt éxtra kans maken door dit bericht op Facebook en Instagram een hartje te geven. Je kunt je inschrijven tot en met maandag 10 september. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

>> Klik hier om je in te schrijven voor de Roomed Inspiratieboost >>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur Crush: sterrenposter van MrStarskyAmsterdam
Sluiten