Door dit interieur wil jij ook een stellingkast (of twee, drie)

Of je nu voor een speelse of strakke styling gaat; muurplankjes zijn een van de leukste elementen om te decoreren in je huis. Maar echt handig voor het opbergen van spullen zijn ze natuurlijk niet. Des te meer reden om van de stellingkast te houden – decoratief én functioneel. Soort van best of both worlds.

Nog niet overtuigd? Na deze binnenkijker ben je dat vast wel!

Mogen we even een moment stilte voor deze heerlijke kleurencombinatie? Met grijs, blauw en groen ga je nooit de mist in (kijk maar).

Daar links in de hoek pronkt ‘ie hoor! Zie je wat kleur met een kast kan doen? De stellingkast in de woonkamer is hetzelfde model als die in de slaapkamer. Enige verschil; deze heeft een houttint, terwijl de andere spierwit is. De kast in de woonkamer straalt daardoor meer warmte uit. Dit versterk je door de planken te decoreren met items gemaakt van natuurlijke materialen. De witte stellingkast oogt daarentegen weer minder strak en clean door een flinke portie kleur.

Sterren tegen het plafond kennen we inmiddels wel. Wat dacht je van schattige luchtballonnen in de kinderkamer? Ook leuk: slingers, vlaggen en pompoms.


Nieuwsgierig naar de rest van het appartement?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dit vind je vast ook leuk

Fancy schmancy: plafondornamenten sieren dit interieur

Nooks

Reageer op artikel:
Door dit interieur wil jij ook een stellingkast (of twee, drie)
Sluiten