Frederique Rekers
Frederique Rekers Verlichting 4 jun 2021

Statement in je interieur maken? Hier vind je lampen in de vorm van een dier

Sommige items in je interieur vallen op en stelen de show in huis. Deze items nemen soms de meest gekke vormen aan en soms is dat de vorm van een dier (wij zijn fan). Voor een echt statement in huis wil je de volgende lampen écht even zien.

Wij zetten de leukste lampen voor jullie op een rijtje

Statement in je interieur

Wie wilt dat nu niet? Een lamp in de vorm van een dier valt op en is uniek. Er zijn heel veel verschillende soorten dus lees snel verder om wat inspiratie op te doen voor in jouw huis.

Muizen lamp

Oké de meeste muizen willen we liever niet in huis hebben maar voor dit schatje maken we toch graag een uitzondering. Hij houdt met zijn pootjes een kleine lamp vast die perfect ergens op tafel kan staan. Je kan hem kopen voor €82,-.

Hangende aap

Je hebt veel soorten lampen maar deze is toch wel erg uniek. Deze aap hangt als het ware aan je muur en houdt de lamp in zijn handen vast. Hij is zwart dus zal in elk interieur goed meegaan.

Om nog even bij de apen te blijven: deze vechtende apen zullen een écht statement zijn in je interieur. Ze houden een ander soort lamp vast en hangen aan een soort touw. Deze plafondlamp scoor je hier.

Meneer konijn

Deze konijnenlamp staat door de kleuren wit en goud erg stijlvol in huis. Je kan hem neerzetten en hij heeft, in tegenstelling tot de vorige lampen, wel een lampenkap. Je kan de konijnen lamp hier kopen.

Gouden flamingo

Flamingo’s zijn eigenlijk roze maar in ons interieur zijn ze goud. Deze prachtige flamingo lamp is erg elegant en zal je interieur een boost geven.

Een giraffe in huis

Deze witte giraffe helpt je een handje door een prachtige kandelaar voor je vast te houden aan de muur. Heerlijk om naar te kijken en een echte aanvulling voor in huis.

Uilenwijsheid

Deze blauwe uil zal je huis een stuk interessanter maken. Hij is gemaakt van een zachte stof en geeft door zijn kleur een echt statement.

Een dierentuin in huis

Een nijlpaard is wel heel bijzonder om in huis te hebben staan. Uit zijn grote bek komt een klein schattig lampje dat de kamer verlicht. Voor €49,95 kan je hem hier kopen.

Een kinderkamer must have: een schattig lampje met bewegingsmelder


Statement: een dansende koe

Deze dansende koetjes brengen enorm veel sfeer in huis. Je kan deze lamp in de vorm van een dier overal in huis neerzetten om een glimlach op je gezicht te krijgen.

Een konijn maar dan anders

Wauw, deze konijnen lamp heeft de vorm van een lamp én een dier. Perfect voor in je kantoor of gewoon in de woonkamer. Een echte eyecatcher in huis!

Een kijkje in een appartement met bijzondere lampen en details uit de jaren ’20

Statement dieren lamp
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Statement in je interieur maken? Hier vind je lampen in de vorm van een dier
Sluiten