Deze stalen deuren vormen ongetwijfeld de meest stylish scheidingswand

Wil je de keuken en de eetkamer graag scheiden, zonder ruimte en licht te verliezen? Dan zouden stalen deuren weleens een hele goede optie kunnen zijn. Na het zien van dit appartement ben je vast binnen no-time overtuigd.

>> 12x industriële deuren van staal en glas voor een stoere entree

woonkamer
stalen deuren

Ze zorgen voor een industriële touch en laten veel licht door – wij zijn fan van deze stalen deuren. De bewoners van dit appartement hebben besloten ze te plaatsen tussen de keuken en de eetkamer, als scheidingswand. Door het glas kun je vanuit de keuken toch nog makkelijk contact maken met je gasten in de eethoek, maar als je af wil zonderen, kun je de deur sluiten voor meer rust.

aanrecht
Gedekte tafel

Deze simplistische styling past goed bij de Scandinavische stijl. Wil je leren hoe jij dit minimalistische sfeertje toepast in jouw huis? Lees dan dit artikel.

gang
kunst slaapkamer
kunst

Met (geschilderde) kunst voeg je meer persoonlijkheid toe aan je interieur. Dit kan een eigen werk zijn, of van iemand die je dierbaar is. Maar kijk zeker ook eens online naar nieuw talent of struin een lokale rommelmarkt af. Met een nieuwe lijst, geef je een kunstwerk gemakkelijk een moderne twist.

>> Infographic: de basics van kunst ophangen in je interieur

simplistische kapstok

flatlay

MEER BINNENKIJKEN

Fotografie: Erik Lefvander
Styling: Anna Mårselius

www.residencemagazine.se

Reageer op artikel:
Deze stalen deuren vormen ongetwijfeld de meest stylish scheidingswand
Sluiten