Inspiratieboost: een elegante lange spiegel naast je bed

Grote kans dat je in je slaapkamer niet alleen je bed, maar ook je kledingkast hebt staan. En wel zo handig als je tijdens het aankleden een blik in de spiegel kunt werpen. Maar waar plaats je zo’n groot en langwerpig item? Wij laten je zien dat een staande spiegel naast je bed misschien wel het allermooiste uitkomt!

Spiegels zorgen namelijk voor een ruimtelijk effect. Ze laten een kamer groter lijken. Daarbij komt dat een hoge langwerpige spiegel zorgt voor een contrasterende lijn met je lage langwerpige bed.

Deze brocante gouden spiegel is favoriet op de redactie. Net als dit gehele interieur trouwens! Niet vaak zie je een interieur met zwarte muren, dat toch heel ruim en open is. Benieuwd? De volledige binnenkijker check je hier!

Bron: Bo Living

Bron: Pia Ulin

Ook een minimalistische spiegel naast je bed zorgt voor een elegant effect. Het mooie is dat in een spiegel natuurlijk de kleur van de muur er tegenover weergeeft. Hierdoor kun je op een leuke manier spelen met contrast als je muren verschillende kleuren hebben. Maar het kan ook juist heel mooi zijn als al je muren dezelfde kleur hebben en de spiegel dezelfde kleur weerkaatst, zoals je hierboven ziet!

WHERE TO SHOP
En waar koop je de mooiste staande spiegels dan? Wij zochten het voor je uit. Bij House Doctor vind je bijvoorbeeld ontelbaar veel prachtige spiegels voor in je interieur. Ze hebben een groot aanbod, maar zijn ook iets aan de prijzige kant. Gelukkig heeft Xenos ook een mooie variant voor een stuk minder geld!

Als je op zoek bent naar een echte brocante spiegel dan wordt het wat lastiger. De allermooiste varianten koop je namelijk tweedehands. Houd de kringloop en Marktplaats dus vooral goed in de gaten! Lukt het niet? Deze staande spiegel komt ook redelijk in de buurt. En als je liever voor de shiny variant gaat is deze spiegel misschien een goede optie!

Vind je een staande spiegel naast je bed toch een beetje heftig of past hij simpelweg niet in je slaapkamer? Kijk dan voor wat fijne alternatieven even hier.

Shopze!