Hannah Westra
Hannah Westra Diy 9 maart 2018

7 x leuke DIY’s die je met een spuitbus koperverf maakt

Koper. Je vindt het vreselijk of je bent er gek op. En als je, net als wij, fan bent van die kopertrend, hebben we goed nieuws: er zijn een heleboel toffe DIY’s, die je maakt met een spuitbus koperverf. Zo geef je je interieur binnen een handomdraai een nieuwe look.

Om je een handje op weg te helpen, zetten we deze toffe ideeën voor je op een rijtje. Het enige wat je in de meeste gevallen hoeft te doen, is met de spuitbus aan de haal te gaan!

roomed-koper-1

1. Shiny stoelen

Toe aan een nieuwe look in de eetkamer? Schuur je oude stoelen op en ga eroverheen met koperverf. Hiermee fris je meteen de hele eettafel op! Ook een leuk idee voor saaie klapstoelen trouwens. Hulp nodig? In dit artikel leggen we uit hoe je een klapstoel customized met spuitverf.

roomed-koper-2
Bron: Go House go

2. Lamp

Geef de slaapkamer (of woonkamer natuurlijk) een touch of color door je oude hanglamp een nieuw kleurtje te geven. Dit is trouwens een simpele IKEA hack waarbij je alleen een lamp en een spuitbus verf nodig hebt. Daar houden we van!

roomed-koper-3
Bron: Freutcake

3. Pennenbakje

Dit is wel een hele fancy manier om je bureau georganiseerd te houden! Maak pennenbakjes van oude blikken en geef ze een chique kleurtje met koperverf. Benieuwd naar de hele DIY? Die vind je hier.

roomed-koper-4
Bron: Hildur Blad / fixaodona.se

4. Kledinghanger

Naast een georganiseerde kledingkast, verdient je kleding ook best mooie hangers. Geef die plain hangers een nieuwe look met koperverf. Ze mogen op deze manier trouwens ook best in het zicht hangen, bijvoorbeeld in een inloopkast. Weten hoe je zo’n fijne walk-in closet maakt? We geven je zeven slimme tips.

Roomed-keukenrolhouder-koper

5. Keukenrolhouder

Koper en hout is een onwijs gave combinatie! Bij deze DIY hoef je niet per se los te gaan met een spuitbus, maar kun je ook kiezen voor een standaard koperen buis. Al kun je natuurlijk ook je oude keukenrolhouder zelf opleuken met de koperverf spuitbus.

roomed-diy-koperen-lamp-6

6. Koperen lampenstandaard

Een ander materiaal dat het goed doet met koper is beton. Ook bij deze DIY hoef je niet per se met een spuitbus verf aan de slag, maar kun je een koperen buis gebruiken. Kijk voor de volledige DIY hier.

roomed-beautifulmess-5

7. Koperen vaasjes

Grote kans dat je nog wel ergens een paar lege glazen potjes en flessen hebt staan. En als je dat niet hebt, kun je ze gelukkig makkelijk verzamelen! Voor deze DIY heb je dus maar twee dingen nodig: oud glaswerk en koperverf. Ook tof om oude waxinelichthouders mee op te leuken natuurlijk!

Reageer op artikel:
7 x leuke DIY’s die je met een spuitbus koperverf maakt
Sluiten