Sprookjes worden werkelijkheid: hobbitwoning en boomhut in één

Ben je fan van verhalen als The Hobbit of Lord en the Rings? En heb je altijd al een nachtje willen slapen in zo’n dwergenhuisje? Dan hebben we het perfecte onderkomen voor je gevonden, namelijk een hobbitwoning. Nu hebben we je al eerder zo’n hobbithuis laten zien, maar dit sprookjeshuis is verre van standaard. Het is namelijk ook een boomhut! Say what?!

De Hobbit-boomhut staat in de ‘black hills’ van Zuid-Dakota. Overnachten kost omgerekend zo’n vijfhonderdzeventig euro. Dat is niet goedkoop, maar je krijgt er veel voor terug. Het enorme landhuis dat ernaast staat, is voor dat geld namelijk ook een nacht voor jou!

Vooral de stoere ronde ramen en deur doen ons denken aan de verfilmde verhalen van Tolkien. Ben je zo’n grote fan dat je een nachtje slapen te weinig vindt? Deze groep Tolkienfans wil een hele Lord of the Rings stad realiseren.

Ook binnen is aan alle details gedacht. Van houten wanden tot natuurlijke meubels die helemaal bij het Hobbit-gevoel passen. Hoewel we niet zo van echte dierenvachten houden, kun je als liefhebber de wilde natuur gelukkig ook op andere manieren in huis halen. Laat je inspireren door ons moodboard.

Last van hoogtevrees en liever dichter bij huis kennis maken met de levensstijl van een hobbit? Dat kan in deze hobbitwoning in Nederland!

www.vrbo.com

Reageer op artikel:
Sprookjes worden werkelijkheid: hobbitwoning en boomhut in één
Sluiten