Maartje Wieling
Maartje Wieling Shopping 12 okt 2017

Budgetfinds: de mooiste items met stippen en spikkels

Ook bij Roomed houden we van budgetshopping. Daarom zoeken we elke donderdag voor jou de vetste designs met de zachtste prijsjes. Zo kun jij het thuis gezellig maken zonder al teveel geld uit te geven! Dit keer gingen we op zoek naar de mooiste items met spikkelprint of stipjes.

Bij Roomed zijn we dol op de spikkelprint trend! We komen hem tegen in het materiaal terrazzo, maar ook in verschillende vaasjes op het aanrecht of in de vensterbank. Daarom: hoog tijd om zelf deze look in huis te halen! Wij bespaarden je alvast tijd en moeite en speurden naar de leukste items.

Zakkio

Langwerpige vaas met spikkelprint € 39,-

H&M

Metalen vaas met stipjes (in meerdere vormen) € 19,99

Bloomingville

Goud gespikkeld bord € 29,-

Psssst.. Deze langwerpige vaas – waar wij spontaan verliefd op werden – is ook te koop in de vorm van een bloempot en een schattig langwerpig schaaltje!

H&M

Dekbed met spikkelprint € 39,99

Zakkia

Decoratie piramide € 29,-

Je combineert deze print het beste met zachte aardse kleuren op de muur of lieflijke pasteltinten. Liever niet met andere drukke printjes – dat is zonde.

NOG NIET UITGESHOPT?

Vorige week struinden we het internet af op zoek naar roze interieur items onder de twintig euro. Je checkt onze vondsten hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Budgetfinds: de mooiste items met stippen en spikkels
Sluiten