Inspiratieboost: spiegeltje, spiegeltje in de gang

Inspiratieboost: spiegeltje, spiegeltje in de gang

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste gang van het land? Dat is niet moeilijk; jij straks! Want in deze inspiratieboost laten wij je zien hoe je een gang decoreert met een spiegel als statement item. Van minimalistische eenvoud tot een koninklijk vertrek.

Een spiegel zorgt niet alleen voor een elegante look, maar laat een ruimte ook nog eens groter lijken. Ideaal voor een vaak smalle gang!

Gubi

Brocant
Mag jouw gang wel wat koninklijke elegantie gebruiken? Ga dan voor een spiegel met een brocante lijst, het liefst in een gouden kleur en gecombineerd met een donkere muur. Voor een meer vintage uitstraling, match je de spiegel met houttinten. Als je het perfecte exemplaar niet kunt vinden in de winkel, kun je natuurlijk ook zelf aan de slag met een verfspray. Kijk ook eens naar fotolijsten! Deze transformeer je gemakkelijk om tot spiegel.

Glijdt jouw blik van de spiegel over naar de stoel? Aan dit pareltje hebben wij al een ode gewijd.

In de rondte

Een ronde spiegel doorbreekt vierkante vormen en zorgt daarom ook voor een spannend contrast in combinatie met een langwerpige side table, een plankje of een laag bankje.

Domino
Binti Home

Een gallery wall van spiegels
Met een klein spiegeltje maak je wellicht geen statement, maar met meerdere samen weer wel! Creëer je eigen gallery wall met verschillende spiegels. Combineer bijvoorbeeld meerdere ronde in verschillende groottes of ga voor een hexagon-kunstwerk!

Hay

Laatste outfit check

Een grote, langwerpige spiegel laat niet alleen een ruimte groter lijken, het is ook handig om nog even je outfit te kunnen checken vlak voordat je de deur uitgaat. Sla je liever geen spijker in de muur? Een langwerpig exemplaar staat ook leuk op de grond!

LEES MEER
Toe aan een nieuwe look, maar wil je je entree niet onderwerpen aan te drastische veranderingen? Schilder dan eens je voordeur in een frisse kleur!