Maud van Dijck
Maud van Dijck Lifestyle 22 nov 2021

Spiegel schoonmaken? Gebruik deze makkelijke TikTok-hack

Sta je altijd op je tenen of moet je er een krukje bij pakken wanneer je de spiegel in de badkamer schoonmaakt? Met deze TikTok-hack hoeft dat niet meer. Ideaal dus als je niet de langste in huis bent.

Met deze hack is je spiegel schoonmaken zo makkelijk, dat die binnen een paar seconden weer volop zal glanzen. Voor wie vandaag van plan was om de badkamer eens flink schoon te maken, komt deze hack dus als geroepen.

De hack voor je spiegel schoonmaken


Het klimmen op de kast van je wastafel is verleden tijd. Wat heb je nodig voor deze hack? Een Swiffer of andere vloerwisser, glasreiniger en een microvezel doekje en je bent er al! Het microvezel doekje doe je over de vloerwisser en stop je aan de achterkant vast, zodat die bij het schoonmaken er niet af zal vallen.

Pak dan de glasreiniger erbij en spuit het over je badkamerspiegel. Daarna hoef je er alleen even met je zelfgemaakte vloerwisser eroverheen te dweilen. Je spiegel schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

@maizimmy

Stitch this with your favorite cleaning hack! #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #momhacks

♬ original sound – Mai Zimmy

Hierboven kan je nog even zien hoe @maizimmy dit doet. Deze hack is natuurlijk ook handig voor andere spiegels in je interieur waar je niet makkelijk bij kan.

Waar kan je deze hack nog meer toepassen?

Deze TikTok-hack is ook ideaal om je douchecabine schoon te maken of om je glazen douchedeur een opfrisser te geven. Zit er kalk op de deur? Spray er dan nog wat azijn over en spoel het daarna met je douchekop eraf. Daarna kan je gemakkelijk met de vloerwisser eroverheen. Zorg wel dat je dan een droge microvezel doek gebruikt.

Of gebruik hem in de woonkamer als je daar glazen deuren hebt. Hetzelfde geldt het voor als je binnen je ramen eens goed schoon wilt maken. En wat dacht je van de achterruit in je auto? De buitenkant schoonmaken is het een eitje, maar de binnenkant is een ander verhaal. Nu kan het gewoon vanaf de achterbank. Handig!

Houd je bloemen fris en fleurig met deze 6 TikTok tips

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Spiegel schoonmaken? Gebruik deze makkelijke TikTok-hack
Sluiten