Jaime Andreas
Jaime Andreas Decoratie 18 jul 2020

Wil je een nieuwe spiegel kopen? Ga dan voor deze trendy exemplaren

Spiegels lijken zo’n bijzaak in je interieur, maar eigenlijk is het een essentieel onderdeel van je huis. Het is een onmisbaar item. Wil je een nieuwe spiegel kopen voor in je interieur? Dan zijn dit een aantal soorten spiegels die nu helemaal trendy zijn om aan te schaffen.

In het interieur heeft een spiegel veel verschillende functies. Het is een functioneel object om jezelf in te bekijken en je klaar te maken. Daarnaast is het mooie decoratie en zorgt het ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt.

5x trendy een spiegel kopen

1. Gekke vormen

Decoratieve spiegels in gekke vormen geven je interieur een speelse en levendige uitstraling. Dit soort spiegels zijn wellicht niet heel functioneel, maar ze staan wel bijzonder.

Bijvoorbeeld deze spiegel van Home24 in de vorm van een oog. Of wat dacht je anders van een schattige zonnespiegel voor de kinderkamer.

2. Geometrisch

We hebben al eens verteld dat er veel voordelen zitten aan een ronde spiegel in je interieur. Spiegels in verschillende geometrische vormen voegen iets extra speciaals toe aan een ruimte en zorgen voor een prettige dynamiek met alle rechte vormen.

Ronde spiegels zijn altijd een goed idee, maar ook hoekige spiegels zien er gaaf uit.

3. Niet alleen een spiegel

Spiegel kopen? Ga dan voor een spiegel die niet alleen een spiegel is. Dat is namelijk functioneel én ziet er goed uit in je interieur. Een handig item voor in een kleine slaapkamer om meer opbergruimte te creëren.

> Lees ook: 5 handige tips voor meer opbergruimte in een kleine slaapkamer

4. Rotan

De rotan trend zal je vast niet ontgaan zijn. Rotan geeft een tijdloze look aan meubels en is dus altijd een goede keuze. Een rotan frame om je spiegel zorgt voor een gangbaar en uniek uiterlijk.

5. Houten frame

Houttinten komen veel terug in interieurs. Denk aan vloeren, tafels, kasten en nog veel meer. Spiegels met een houten frame kunnen hier goed mee matchen. Zo’n frame maakt een ruimte warmer en staat goed met veel verschillende kleuren op de muur.

Meer over spiegels in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
Wil je een nieuwe spiegel kopen? Ga dan voor deze trendy exemplaren
Sluiten