Florence
Florence Badkamer 25 mei 2013

Spelen met kleur in de badkamer

Ga je je badkamer verbouwen en zou je wel eens wat anders willen dan een hele witte of grijze badkamer? Wie weet kunnen we je wat op weg helpen met de idee├źn hieronder. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, want ook met accessoires en handdoeken in een opvallende kleur kun je je badkamer een nieuwe look geven. Maar voor deze keer laten we zien wat je kunt doen als je ervoor kiest om een kleur op je muur of vloer te nemen.

Gekleurde mozaïktegels kunnen veel sfeer toevoegen aan de badkamer. Laat het het middelpunt van je badkamer zijn door bijvoorbeeld alleen de douche hiermee te betegelen.

Glanzende spiegelende tegels zorgen voor wat glamour in de badkamer. Maar don’t overdo it, want anders kan het erg kitsch worden.

Dit ziet er natuurlijk wel super gaaf uit. Wanneer je een grote muur hebt zou je een bloemenpatroon met mozaiksteentjes kunnen laten maken. Of misschien heb je wel een favoriet ander beeld wat je op je badkamermuur zou willen vereeuwigen.

Bruin, brons en goudgekleurde steentjes voegen warmte toe aan de badkamer. Vul het aan met witte handdoeken en houten accessoires om het beeld compleet te maken.

Haal de focus van je muren en leg deze op de vloer. Geweldige uitstraling. Hier is gekozen voor een patroon, maar je zou bijvoorbeeld ook met verschillende Spaanse tegeltjes de vloer kunnen leggen. Houd de muren voor de rest egaal, zodat je een rustige look behoudt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gehele badkamer in een kleur te betegelen. Zorg wel dat er genoeg natuurlijk licht binnenkomt, zodat het niet te donker wordt. Waanzinnig dit blauw gecombineerd met koperen kranen en accessoires.

www.thedesignchaser.compinterest.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken ├ęcht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Spelen met kleur in de badkamer
Sluiten