In dit appartement is speelgoed letterlijk onderdeel van het interieur

Het inrichten van je huis hoef je absoluut niet té serieus te nemen. Je huis mag uitstralen wie jij bent en daarbij hoef je dus geen rekening te houden met bepaalde regeltjes. Wie heeft bijvoorbeeld ooit bedacht dat speelgoed opgeruimd moet worden zodra je een bepaalde leeftijd bereikt? Dit appartementje in Taipei, Taiwan, is het perfecte voorbeeld van een huis waarbij je door het interieur een kijkje krijgt in het leven van de bewoners. En die persoonlijke touch is in dit geval wel heel bijzonder!

Voor het interieurontwerp schakelden de creatieve eigenaren van het appartement KC Design Studio in. De man van het stel dat hier woont is grafisch designer en zijn vriendin werkt in de fashion scene. Dat zie je terug in het interieur. Maar dat is niet alles: het stel verzamelt namelijk allerlei soorten speelgoed en die enorme collectie kreeg uiteraard een prominent plekje in huis!

Niets is hier te gek: van zoete kleuren tot grafische patronen en een statement wall met verschillende spiegels en lege lijsten als decoratie. De masterbreinen van KC Studio ontwierpen eerder trouwens ook een speels appartement Taiwan waarbij ze lieten zien dat stoer en lief best samen gaan.

Aangezien het appartementje niet heel groot is, moest de ruimte slim worden ingedeeld. Daarom werd de mezzanine omgetoverd tot slaapkamer. Om toch wat privacy te creëren, hingen de bewoners gordijnen voor de mezzanine. Een slim alternatief voor muren in zo’n open ruimte.

Tegen een van de muren staat een grote ingebouwde kastenwand waar de speelgoedcollectie prominent uitgestald staat op planken en in vitrines. Ergens nog oud speelgoed liggen wat ook best een plekje in de interieur verdient? Met deze te gekke ideeën geeft je het een nieuw leven in je interieur.

www.kcstudio.com.tw

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
In dit appartement is speelgoed letterlijk onderdeel van het interieur
Sluiten