Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 4 mei 2017

Klinkt gek, maar dat is het niet: ‘speelgoed’ als decoratie

Je kunt natuurijk een vaasje bloemen neerzetten. Of een koffietafelboek. Of een ander standaard accessoire. Daar is helemaal niets mis mee, maar mócht je een keertje toe zijn aan iets heel nieuws, lees dan vooral verder. Wist je namelijk dat het een onwijs leuk effect creëert als speelgoed als decoratie gebruikt in je interieur?

Ja, echt. En dan bedoelen we niet je pimpelpaarse knuffelkonijn, maar juist de wat subtielere items in neutrale tinten. Scroll snel verder om te zien wat we precies bedoelen!

Dit ‘speelgoed’ aapje past door het natuurlijke materiaal waarvan hij gemaakt is perfect in dit volwassen interieur. Het hangende figuur zorgt voor een knipoog en wat speelsheid.

Een speelse afbeelding van een actie figuur is soms net even wat origineler dan de Scandinavische posters die we gewend zijn.

Misschien brengt het actie figuur in deze home office je ten eerste in de nostalgische sferen, maar ten tweede is het ook gewoon een heel stijlvolle toevoeging als decoratie-item. Het figuur brengt contrast aan in de klassieke elementen van de home office. Net dat beetje speelsheid dat mist in het interieur!

En natuurlijk – last but not least: de Eames Elephant. In de kinderkamer, maar ook in de woonkamer of een ander deel van het huis misstaat dit design stuk zeker niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klinkt gek, maar dat is het niet: ‘speelgoed’ als decoratie
Sluiten