Maartje Wieling
Maartje Wieling Spots 3 mrt 2017

Special edition: 5x de leukste webshops van concept stores

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. En dit keer pakken we het een keertje iets anders aan. We zetten namelijk in deze special edition niet zomaar vijf online shops op een rij. Dit keer maakten we een lijstje met de leukste webshops van concept stores door heel Nederland.

Shopze!

1. Six and Sons | Dit is een van onze favoriete winkels op de Haarlemmerdijk. Je kunt er terecht voor van alles. Van mooie serviessets tot kussens, en ook kleding en andere accessoires zijn er in overvloed.

>> Voor meer leuke plekjes in de Haarlemmerbuurt: check ons lijstje met favorites hier!

Bron: FOLK

2. Folk | Deze concept store vind in Groningen! En aangezien dat niet voor iedereen even dichtbij is maar ze wel onwijs leuke producten verkopen, zijn wij op de redactie best wel een beetje blij dat deze toffe winkel ook een uitgebreide webshop heeft.

Bron: Restored

3. Restored | Deze prachtige concept store bevindt zich in Amsterdam. Hun producten zijn simpel, stijlvol en hebben een beetje een minimalistisch karakter. Verwacht veel pastel, neutrale tinten en zachte kleurtjes.

Bron: Glamour

4. Glamour Concept Store | Wist je dat Glamour een eigen online concept store heeft? Een verzameling van (naar eigen zeggen) alles wat stijl heeft; limited editions van bestaande merken en unieke items van startups.

5. Concrete Matter | Concrete Matter is oorspronkelijk een gift store voor mannen, maar je kunt er als vrouw ook zeker heel goed terecht. Vooral als je van de industriële stijl houdt ben je hier op het juiste adres!

Benieuwd naar de round up van vorige week? Bekijk hem hier.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Special edition: 5x de leukste webshops van concept stores
Sluiten