Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 23 september 2017

Verstop je boxen en speakers niet! Deze vintage exemplaren mogen gezien worden

Speakers, keukenapparatuur, snoeren en andere technische apparaten zijn van die typische dingen die je het liefst wilt verstoppen in huis. Maar gelukkig is hier een hele makkelijke oplossing voor! Als je namelijk kiest voor apparatuur met een vintage look, passen de items toch opeens stukken beter in je interieur! Wij laten je vandaag zien hoe je op stijlvolle wijze speakers in je interieur verwerkt.

>> Lees ook: 6x lelijke elektriciteitsdraden, snoeren en apparatuur verstoppen

Een oude platenspeler met bijpassende box misstaat in geen enkel interieur. Zelfs niet als de rest van je inrichting voornamelijk wit, licht en modern is. Maak in het geval van een platenspeler ook ruimte om alle platen uit te stallen. Deze mogen ook zeker gezien worden!

>> Match made in heaven: strakke zwarte lijnen op een hagelwitte muur

Vaak zijn oude boxen of boxen met een vintage look gemaakt van hout. Beter dan dat kun je het niet krijgen! Door het hout valt het ‘technologische karakter’ van de speaker weg en wordt het echt een deel van je interieur.

Speakers in je interieur kun je ook minder erg laten opvallen door ze in dezelfde kleur als de muur te nemen. Zo valt het grootste deel van het contrast tussen de speaker en muur weg.

En sommige speakers zijn nou eenmaal gewoon prachtig en hebben helemaal geen verstopplek nodig… Zoals die van het merk Marshall.

Reageer op artikel:
Verstop je boxen en speakers niet! Deze vintage exemplaren mogen gezien worden
Sluiten