Er zit letterlijk muziek in deze stijlvolle bijzettafel

Iedereen houdt van goede muziek maar niet iedereen wil een opzichtige speaker in zijn woonkamer hebben staan. Precies voor deze groep is er nu de JLA M.1. Op het eerste gezicht is dit namelijk gewoon een bijzettafel, maar er gaat meer schuil achter het stijlvolle uiterlijk. Hij dient namelijk ook meteen als speaker.

De strakke zwarte kubus past perfect bij verschillende interieurstijlen en maakt gebruik van Wi-Fi om je muziek af te spelen. Je hoeft dus niet iedere keer te verbinden via Bluetooth. Wanneer je thuiskomt ziet de speaker dit meteen en neemt hij het afspelen van je muziek met één druk op de knop over. De bediening gaat dan ook grotendeels via je telefoon. Op de bovenkant van de tafel vind je alleen twee aanraakgevoelige knoppen om het volume te regelen.

Deze multifunctionele bijzettafel kun je hier bestellen en kost 995 dollar. Dat klinkt misschien behoorlijk prijzig, maar je slaat wel twee vliegen in één klap. Je krijgt namelijk naast een bijzettafel ook een hoogwaardige speaker. Alleen voor dat laatste betaal je vaak al snel dit soort prijzen. De JLA M.1 is dus zeker een waardevolle toevoeging aan je interieur!

MEER LEZEN

Meer tips om apparatuur, maar ook lelijke snoeren en draden te verbergen in je interieur? Check dit artikel dan nog even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Airows

Reageer op artikel:
Er zit letterlijk muziek in deze stijlvolle bijzettafel
Sluiten