Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 7 okt 2020

YES! De Deense winkel Søstrene Grene lanceert op deze datum haar webshop

Dat we op de Roomed-redactie groot fan zijn van Søstrene Grene is je vast niet ontgaan. Nieuwe collecties delen we meteen, omdat we weten dat júllie ook heel blij worden van de Deense interieurwinkel. Vandaag hebben we extra goed nieuws voor mensen die het liefste shoppen vanuit hun luie stoel: er komt een Søstrene Grene webshop.

Heel goed nieuws voor jou, iets minder voor je portemonnee. Want hallo, van deze winkel wil je toch het liefste alles in huis halen?

Hij is er bíjna: de Søstrene Grene webshop

Dit jaar lanceerde Søstrene Grene ook al een webshop in Denemarken en in Duitsland. En vanaf half oktober kunnen we dus ook in Nederland van deze extra dienst genieten. Dat wordt dus keuken accessoires, Scandinavische interieuritems, hobby en doe-het-zelf producten, speelgoed en nog veel meer in je online winkelmandje gooien. Betalen, even wachten, et voila, het staat voor de deur.

Achter de schermen bij Søstrene Grene zijn ze net zo blij als wij. “We zijn verheugd dat we hen nu ook een andere mogelijkheid kunnen bieden om ons te bezoeken, zelfs als ze niet in de buurt van een fysieke winkel wonen of als ze hun plaatselijke winkel niet zo vaak kunnen bezoeken als dat ze zouden willen,” zegt Mikkel Grene bijvoorbeeld, de CEO van het bedrijf.

En helemaal met de huidige aanscherping van de COVID-19 maatregelen, snappen we dat een lancering van een webshop helemaal past bij de nieuwe manier van winkelen.

lancering Søstrene Grene webshop
Bron: Søstrene Grene

Samenwerking tussen winkels en online

De lancering van de webshop betekent overigens helemaal niet dat de winkels gaan sluiten. Sterker nog, als je niet tevreden bent met de items die je besteld hebt (al kunnen we ons dat bijna niet voorstellen), dan zou je het naast terugsturen ook kunnen retourneren in de winkel. De samenwerking tussen de webshop en de fysieke winkels blijft dus sterk aanwezig.

Vanaf 12 oktober 2020 kan je alle items van Søstrene Grene zonder pardon bij je voordeur laten bezorgen via sostrenegrene.com/nl.

Meer Søstrene Grene op Roomed

We schreven al veel vaker over de collecties van Søstrene Grene op Roomed, maar collecties zijn natuurlijk tijdelijk. Toch verwachten we dat deze items van de najaarscollectie 2020 nog wel in de winkels te vinden zijn. Neem vooral een kijkje en laat je inspireren door de tofste items.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YES! De Deense winkel Søstrene Grene lanceert op deze datum haar webshop
Sluiten