Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 11 aug 2020

Wát een leuke items – dit is de nazomercollectie van Søstrene Grene

Een van onze favoriete woonwinkels is Søstrene Grene. Vanaf het moment dat we bij de opening van de Søstrene Grene in Utrecht aanwezig mochten zijn, zijn we om. Sinds die tijd komen we bijna wekelijks in de van origine Deense winkel, en we gaan er altijd met volle handen naar huis. De nazomercollectie 2020 gaat daar ook zeker geen verandering in brengen, want de items zijn léuk.

Om jou ook te overtuigen van deze nazomercollectie, hebben we de mooiste sfeerbeelden voor je uitgekozen. Wacht maar, als je ze gezien hebt ben je net zo verliefd als wij.

Søstrene Grene nazomercollectie 2020
Bron: Søstrene Grene

In de collectie kan je veel nieuwe producten, maar ook klassiekers voor in huis verwachten. Denk aan rieten manden en tafels, veel keramiek en textiel in zachte kleuren. Ook fijn: we zien velours terugkomen, waar we dol op zijn.

OP de bovenstaande foto zie je een simpel rekje (€10,66), met een plank waar we een kleine bloempot (€7,68) op zien staan. Eenvoud staat centraal in de collectie, wat we onder andere terugzien in het rustige kleurenpalet dat gebruikt is.

Søstrene Grene nazomercollectie 2020
Bron: Søstrene Grene

Deze simpele spiegel (€20,80) heeft ons hart gestolen. Het is altijd een goed idee om een kan (€10,68) met bloemen of droogbloemen (€6,65) voor een spiegel neer te zetten, omdat je ‘m dan ook in de weerspiegeling terugzien. Twee bosjes bloemen voor de prijs van één, daar zeggen we geen nee tegen.

Søstrene Grene nazomercollectie 2020
Bron: Søstrene Grene

Deze rieten manden scoor je vanaf €6,58. Perfect voor in de badkamer.

Søstrene Grene nazomercollectie 2020
Bron: Søstrene Grene

We hadden al verklapt dat we velours terug zouden zien in deze collectie. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, en het liefste kopen we ze allemaal. Leuk om met elkaar te combineren bij de eettafel. De stoelen zijn te koop voor €59,90 per stuk.

De collectie is vanaf donderdag 27 augustus 2020 verkrijgbaar in alle Søstrene Grene-winkels. Let op, dit is met uitzondering van de nieuwe velours stoelen, die vanaf 3 september verkrijgbaar zijn, en de deken en het vloerkleed. Deze laatste items scoor je vanaf 10 september. Ach – dan heb je weer een reden om terug te gaan.

Meer collecties waar we blij van worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wát een leuke items – dit is de nazomercollectie van Søstrene Grene
Sluiten