Dit zijn onze favoriete items uit de Søstrene Grene lentecollectie 2019

Ben jij – net als wij – helemaal gek op de items van Søstrene Grene? Dan hebben we goed nieuws: de nieuwe lentecollectie 2019 van Søstrene Grene ligt vanaf 28 februari in de winkels, en wij hebben de eerste beelden voor je.

Wij slagen áltijd bij de Søstrene Grene. Deze winkel heeft namelijk onwijs leuke accessoires voor in huis, meestal ook nog voor een klein prijsje. Ben jij ook een liefhebber van Søstrene Grene? Ik laat je zien welke items mijn favoriet zijn.

Onze favo items uit de Søstrene Grene lentecollectie 2019

sostrene grene lente 2019

Allereerst dit behang! De combinatie van lichtroze en donkerblauw is natuurlijk al een tijdje hartstikke hip. Voor €23,60 per rol hangt het ook bij jou aan de muur.

sostrene grene lente 2019

Wat een bijzondere kapstok! Deze haal je in huis voor €13,58.

sostrene grene lente 2019

Een bijzettafel als eyecatcher

Deze knalrode bijzettafel kost maar €39,98. Een koopje! En de tafellamp die je in de vensterbank ziet, symboliseert de essentie van de collectie als geen ander. Door de zachte patronen van de vrouwelijke lampenkap en het voetstuk van keramiek belichaamt de tafellam de stijl van het seizoen. Niet gek op deze kleuren? De lamp is in 3 verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar.

sostrene grene lente 2019
sostrene grene lente 2019

Wij zijn he-le-maal verliefd op de hoge bloempot met een gezichtje. En hij kost ook nog eens super weinig: deze staat al in je interieur te shinen voor slechts €5,44. De lichtblauwe pot is voor €4,21 helemaal de jouwe.

sostrene grene lente 2019

Om jouw home office helemaal af te maken, check je de tijd op deze tafelklok. Je haalt ‘m in huis voor €4,56.

Ook net zo enthousiast als wij geworden? De nieuwe lentecollectie van Søstrene Grene is vanaf donderdag 28 februari verkrijgbaar – behalve de bijzettafel, die ligt vanaf 21 maart in de winkels. Er zijn op dit moment in Nederland 12 filialen, waaronder in Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Meer lezen?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn onze favoriete items uit de Søstrene Grene lentecollectie 2019
Sluiten