Party! Sostrene Grene heeft een nieuwe feest-collectie

Wij van de Roomed redactie zijn dus altijd in voor een goed feestje. En wanneer dat feestje een beetje mooi gedecoreerd is, is dat al helemaal een plus. De nieuwe feest-collectie van Sostrene Grene kan daar waarschijnlijk wel een handje bij helpen.

De gelegenheid maakt niet uit; een huwelijk, een babyshower, een 21-dinner of gewoon een verjaardag. De items uit deze collectie kun je voor allerlei soorten feesten gebruiken.

de nieuwe feest-collectie van sostrene grene
Bron: Sostrene Grene

Voor iedere gelegenheid

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Deze slingers zijn daar erg geschikt voor. De slingers, lantarens en pom poms zijn schattig en een beetje zoet. Toch zijn ze met die pasteltinten ook wel heel stylisch voor bij de rest van je interieur. Veel versiering is vaak zo bombastisch, dat probleem heb je hiermee niet.

Zo stylisch zelfs dat je het voor iedere gelegenheid kan gebruiken en veel van de feestartikelen zijn dus ook heel goed te hergebruiken. Niet alleen leuk voor het feestje en je portemonnee, maar ook extra goed voor het milieu.

de nieuwe feest-collectie van sostrene grene
Bron: Sostrene Grene

Simpel en sophisticated

Van deze kopjes van Sostrene Grene zijn wij dus fan. Ze zien er een beetje uit alsof je ze ook kan aantreffen bij een truttige afternoon tea in Engeland, maar tegelijkertijd zijn ze ook heel simpel, schattig en sophisticated.

Dat lijkt ook een beetje het thema te zijn van de hele collectie. Alle gebruikte kleuren zijn redelijk neutraal en pastel. Vormen zijn schattig en niet te excentriek. Dit is perfect voor de mensen die een feestje gaan vieren, maar niet de disipline hebben om het de dag daarna weg te halen. Je kan deze versiering ook best even laten hangen.

Bij de collectie van Sostrene Grene zitten nog meer producten. Van servetten die je voor iedere gelegenheid kan gebruiken tot herbruikbare rietjes tot vazen voor mooie bloemen. Alles om je feest aan te kleden.

De nieuwe Sostrene Grene collectie is vanaf 5 maart verkrijgbaar in winkels.

Meer inspiratie op doen voor een feestje? Dat kan op Roomed.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Party! Sostrene Grene heeft een nieuwe feest-collectie
Sluiten