Iris Wijnands
Iris Wijnands Shopping 11 okt 2019

Is het al Kerst? Dit is de Kerstcollectie van onze favo winkel Søstrene Grene

‘Zijn jullie nu al bezig met kerstcollecties op Roomed?’ Yes, Kerst is onze favoriete feestdag, en dat moet goed voorbereid worden. Søstrene Grene is één van onze favoriete winkels wat betreft kerstcollecties. Met de collectie van dit jaar hopen zij zo veel mogelijk mensen te kunnen inspireren. Als wij naar de beelden kijken, zien we dat dat met de collectie van Søstrene Grene kerst 2019 zéker is gelukt!

Kerst is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Prachtige pakjes, elegant versierde tafels, feestelijke decoraties en een magische tijd voor kinderen (en soms ook gewoon nog voor volwassenen). Wij nemen vast een kijkje in de kerstcollectie van Søstrene Grene.

Søstrene Grene kerstcollectie
Bron: Søstrene Grene

Onze favoriete kerstballen uit de Søstrene Grene kerstcollectie

Søstrene Grene heeft prachtige decoratieve items in de kerstcollectie zitten. Zo ook deze vrolijke kerstballen om jouw boom te versieren. Ze komen in verschillende soorten en maten en hebben verschillende afbeeldingen erop staan.

Gezellige kerstmannen, klassieke ballen met rood en wit en ballen met pakjes en kerstbomen. Staat super bij elkaar! De grote ballen met figuurtjes en patronen op deze foto kosten €2,48 per stuk.

> Wil je nu al goed voorbereid zijn op de kerstdagen? De kerstboom op z’n mooist versieren doe je zo.

Søstrene Grene kerstcollectie
Bron: Søstrene Grene

Søstrene Grene kerst: eindeloos veel kerstcadeaus

Kerst is een tijd van geven. Daar horen ook kerstcadeaus bij voor geliefden en familie. En zeg nou zelf, een mooi ingepakt cadeau maakt veel meer indruk dan een cadeau in een ‘gewoon’ papiertje of tasje.

Gelukkig heeft Søstrene Grene daar aan gedacht bij het samenstellen van de kerstcollectie. Ze hebben dan ook alles in huis om je kerstcadeaus in te pakken met mooie papiertjes, cadeaudoosjes, linten en meer. Zo is het krijgen van een pakje al een cadeau op zich!

> Goed om te weten: cadeau’s op het laatste moment mooi inpakken doe je zo: Inpak stress? Zo pak jij jouw cadeautjes last minute tóch nog mooi in.

Søstrene Grene kerstcollectie
Bron: Søstrene Grene

Kerstkoekjes gaan in de koektrommels van de Søstrene Grene kerstcollectie

Wat zijn nou feestdagen zonder koekjes? Bij Kerst horen natuurlijk cadeaus en een mooie boom, maar ook lekker eten is belangrijk. Gezellig samen koekjes bakken is een prima activiteit voor een koude zondagmiddag in de kerstvakantie.

Die koekjes eet je waarschijnlijk het liefst in één keer allemaal op. Om ze even buiten het bereik te houden van jouw hongerige ogen én om de koekjes langer vers te houden, kun je ze bewaren in een van de mooie koektrommels uit de Søstrene Grene kerstcollectie.

Søstrene Grene kerstcollectie
Bron: Søstrene Grene
Søstrene Grene kerstcollectie
Bron: Søstrene Grene

Hoe schattig is het om de kindertafel van het kerstdiner hiermee aan te kleden? Een mooie tafel is sowieso erg belangrijk rond de feestdagen (ja, ook voor de kids!), want eten smaakt toch net even wat lekkerder wanneer het mooi is geserveerd.

Het servies met engeltjes en dennentakjes is leuk voor een kerstdiner en de borden met sneeuwpopjes vinden we trouwens ook heel goed passen bij een kerstbrunch of -lunch. Of voor lekkere kerstkoekjes en een warme kop chocolademelk, jummie! We kunnen nu al bijna niet wachten.

Søstrene Grene kerst 2019 in huis halen?

Let op, de nieuwe Kerstcollectie van Søstrene Grene komt dit jaar in twee delen uit. Goed in je agenda zetten dus! Het eerste deel is vanaf 24 oktober in de winkels te vinden. Voor het tweede deel moet je nog iets langer wachten: dit ligt in de winkels vanaf 21 november.

Meer lezen over Kerst?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is het al Kerst? Dit is de Kerstcollectie van onze favo winkel Søstrene Grene
Sluiten