Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Kinderkamer 8 apr 2019

Søstrene Grene lanceert een té leuke interieurcollectie voor de kinderkamer

Søstrene Grene kennen we van leuke, betaalbare  bijzettafels en kapstokken, beddengoed en fotolijsten, servies, opbergdozen en nog veel meer. Eén van de enige ruimtes waarvoor ze nu echter weinig verkopen, is de kinderkamer. Maar daar komt verandering in! Vanaf begin mei vind je er namelijk deze superleuke interieurcollectie – en geloof ons, je krijgt er spontaan (weer) rammelende eierstokken van.

De collectie bestaat uit onder andere (vloer)kussens, behang, tenten, hangzakken, vloerkleden, servies speelgoed, allemaal met de schattige patroontjes en fijne aardse tinten die we van de interieurwinkel gewend zijn.

De nieuwe items voor de kinderkamer van Søstrene Grene

Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 2
Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 1.2

Hoe tof is bijvoorbeeld deze tent (€ 47,80) om in te spelen? Een deel van de collectie is geïnspireerd op sprookjes, en wij hadden als kind maar al te graag willen fantaseren over stoere prinsessen en pratende dieren in deze hut – vooral als er nog lichtjes in zouden hangen ook. Je kunt er zelf dekentjes in leggen of ook het vloerkussen (€ 27,90) kopen, waarvan de donkerblauwe variant nog bij het behang past ook. Jup, we zijn verliefd.

Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 3

In de fotolijsten kun je natuurlijk je eigen posters en foto’s stoppen, maar de standaard sprookjesprints die erin zitten zijn misschien nog wel leuker. Wedden dat je kind je steeds opnieuw zal vragen er verhalen over te verzinnen?

Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 4
Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 6
Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 5

Naast echte interieuritems ligt er straks ook speelgoed in de winkel, waaronder dit ‘dier op wielen’ (€ 5,58) en de houten diertjes op de foto erboven (vanaf € 2,14). Maar goed, die kun je natuurlijk ook gewoon als decoratie gebruiken! Sterker nog, het houten luiaard zouden we bijna op ons eigen nachtkastje zetten…

Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 7
Afbeelding van Sostrene Grene collectie voor kinderkamer 8

Eén van de andere grotere meubels, naast de tent, is de hoge stoel (€ 27,40) die Søstrene Grene heeft ontworpen voor kinderen die te groot zijn voor een babystoel en te klein voor een volwassen stoel. Met het lichte hout en de simpliciteit past ‘ie perfect in een Scandinavisch interieur. Ook voor de rest van de eettafel worden er dingen in kinderformaat verkocht, zoals placemats, schaaltjes en borden.

Deze interieurlijn van Søstrene Grene is vanaf 2 mei 2019 verkrijgbaar in alle winkels. Er zijn op dit moment in Nederland 13 filialen, waaronder in Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Naast de spullen voor de kinderkamer wordt er ook een bad- en verzorgingslijn voor baby’s gelanceerd, die geheel parfumvrij en vegan is.

Meer voor de kinderkamer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Søstrene Grene lanceert een té leuke interieurcollectie voor de kinderkamer
Sluiten