Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 24 jan 2022

Mind, body, soul: Søstrene Grene’s nieuwe collectie focust op ons welzijn

Begin het nieuwe jaar goed met een nieuwe collectie! Søstrene Grene doet het met een collectie gericht op onze mind, body en soul om 2022 rustig van start te gaan. Er zijn daarom genoeg items om je daarbij te helpen. Zo wordt het een makkie om je leven helemaal in balans te krijgen.

De nieuwe yogaproducten uit de collectie vind je hier.

Søstrene Grene’s januari collectie in 2022

Søstrene Grene collectie 2022
Bron: Søstrene Grene

Søstrene Grene gaat matten, blokken en ballen van kunt verkopen. Daardoor zijn deze producten niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Zo heeft Søstrene Grene nog meer duurzame items in hun collectie voor 2022. Check deze dus vooral als je geïnteresseerd bent in duurzame sportaccessoires.

yogamatten manden
Bron: Søstrene Grene

In deze manden staan jouw fitnessspullen er pas stijlvol bij! Ideaal om je yogamatten en kleine sportaccessoires in op te bergen en tegelijkertijd een natuurlijke uitstraling aan je sporthoek te geven. Daarbij straalt het lichtblauwe design rust uit.

Style een deken, sporthandoek of een springtouw deels over de rand van een mand om het een speelse touch te geven. Verwerk ook planten in je fitnesshoek voor een frisse touch.

Thuis sporten? Zo zet je jouw fitness spullen stijlvol neer

Søstrene Grene collectie 2022 kaarsen
Bron: Søstrene Grene

Prachtige waxinelichthouders in de vorm van lotussen, zorgen voor sfeer en rust ineen. De glazen blaadjes in combinatie met goud zorgen voor een elegant ontwerp. Wij willen dit paar zelf zo in ons eigen interieur zetten.

Søstrene Grene plant
Bron: Søstrene Grene

Ga vrolijk stekken

Nog even een close-up van deze mooie ronde vaas! Wij zijn dol op deze vazen. Zeker als je van stekken houdt zijn deze vaasjes heel leuk om te beginnen met hydrocultuur. Hydrocultuur betekent daarbij dat de planten in water groeien en daar dus ook hun voedingstoffen uit halen. Voor deze voedingstoffen moet je natuurlijk wel hydrokorrels aan het water toevoegen. Haal deze er dus gelijk bij.

Ben jij een plantenliefhebber? Trakteer jezelf dan op een van deze cadeautjes

dekens tafel
Bron: Søstrene Grene

De Deense keten weet wel wat wij in de winter willen: dekens. Deze dekens zijn stijlvol op te rollen, maar zien er toch lekker warm uit. Daarbij heeft het design veel textuur en nog wat leuke franjes aan de rand.

yoga tas
Bron: Søstrene Grene

Nog op zoek naar een leuke boodschappentas? Of een toffe tas om je eigen yogamat mee naar de sportschool te sjouwen? Voor beide gevallen heeft Søstrene Grene verschillende opties. Check vooral nog even de website om meer designs van deze tas of de rest van de collectie te bekijken.

IKEA komt met FLAMTRÄD: een collectie van 3D-geprinte (!) woondecoratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mind, body, soul: Søstrene Grene’s nieuwe collectie focust op ons welzijn
Sluiten