Bij de nieuwe lifestyle collectie van Søstrene Grene staat hygge centraal

Als er een nieuwe collectie van Søstrene Grene in de winkels te vinden is, dan zijn wij er als de kippen bij. Deze prachtige winkel verkoopt altijd mooie spullen voor een klein prijsje. En dat zie je er niet aan af! Vandaag delen we de eerste beelden van de eerste collectie van 2020.

Met de nieuwe collectie hopen Anna en Clara van de Deense winkelketen mensen van over de hele wereld te inspireren om hygge in hun leven te verwelkomen. Een moment voor jezelf, of toch liever een moment met dierbaren? Het kan allemaal met deze nieuwe lifestyle collectie.

Uiteraard delen wij ook even onze favoriete beelden, want er zitten weer pareltjes tussen.

De eerste beelden van de nieuwe Søstrene Grene collectie

nieuwe collectie sostrene grene lente 2020
Bron: Søstrene Grene
nieuwe collectie sostrene grene lente 2020
Bron: Søstrene Grene

In de nieuwe collectie staan natuurlijke materialen centraal. Denk aan katoen, wol en linnen in zachte kleuren, maar ook papieren lampen die het perfecte licht uitstralen. Niet te fel, maar goed genoeg om gezellige bordspelletjes te doen.

En die lampen, wauw. We vinden ze prachten! Ze doen ons erg denken aan een DIY die we een tijd geleden op Roomed deelden, uit het boek Doe het lekker zelf.

Als je een soortgelijke lamp zélf wilt maken, raden we dus aan om dit artikel even te bekijken: deze DIY lamp is de leukste DIY voor het weekend.

nieuwe collectie sostrene grene lente 2020
Bron: Søstrene Grene

Mee met de trends: droogbloemen!

Ook voor onze home office vinden we talloze nieuwe items en accessoires, zoals we van onze favo winkel gewend zijn. Deze kaptafel is bijvoorbeeld binnen een paar seconden omgetoverd tot een heerlijke plek om te werken. Uiteraard met dé trend van het moment: droogbloemen.

Net zo enthousiast geworden als wij zijn? Zet het dan maar met grote letters in je agenda: de collectie is vanaf donderdag 30 januari in alle winkels verkrijgbaar.

De vorige collecties van Søstrene Grene bekijken?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Bij de nieuwe lifestyle collectie van Søstrene Grene staat hygge centraal
Sluiten