Spots 18 okt 2017 Maartje Wieling

Roomed’s hunt for hotspots: Sofacompany in Amsterdam

Onze hunt for hotspots is in volle gang. Dit keer bracht het ons bij Sofacompany in Amsterdam! Misschien komt de naam je al ietwat bekend voor of heb je al eens eerder geshopt bij de Sofacompany. Dat kan, ze hebben namelijk een succesvolle webwinkel en ook al een pop-up store gehad aan de Overtoom.

Toen dat een succes werd, was het een logische stap voor hen om een vaste locatie voor een winkel met showroom te vinden. En die is er nu! Op 30 september opende Sofacompany een showroom op de Stadhouderskade in Amsterdam (zes dagen per week open). Check hieronder de foto’s!

sofacompany
sofacompany

Het concept van de winkel bestaat uit twee verschillende elementen waar wij heel blij van worden: kwalitatief hoge producten en dat voor een betaalbare prijs. De designs worden gemaakt door een in-house Scandinavisch ontwerpteam, waardoor er geen tussenhandel of doorverkoop aan te pas komt.

sofacompany

Er zijn banken in veel verschillende stijlen en ook zijn er veel opties in kleur, stof en soort poot. Liever een eigen origineel ontwerp? Dat is ook geen probleem. Kost een klein beetje meer, maar dan heb je wel een eigen persoonlijk ontwerp bij je thuis staan waar je waarschijnlijk veel langer plezier van hebt!

sofacompany
sofacompany

MEER LEZEN

Ben je benieuwd naar onze vorige favoriete spot? Een tijdje geleden ontdekte we tijdens onze hunt een leuk boetiekje aan de Utrechtsestraat: WolfWare.

Fotografie: Wen van Wouderberg
Styling: Vosgesparis

Sofacompany

Reageer op artikel:
Roomed’s hunt for hotspots: Sofacompany in Amsterdam
Sluiten