Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 18 nov 2021

Toffe stage: Roomed zoekt een social media stagiair voor begin 2022

Ben jij het liefst de hele dag bezig met Instagram, Pinterest en TikTok? En wil je daar jouw werk van maken? Roomed zoekt een social stagiair(e) voor begin 2022, dus dit is jouw kans.

Vind jij het leuk om bezig te zijn met een Instagram stategie? Krijg je een kick van likes? En weet je jouw weg op TikTok helemaal te vinden? Dan is de social media stage van Roomed echt iets voor jou.

Wat je ga doen als social stagiair bij Roomed?

Als socialmedia-stagiair(e) ondersteun je de redactie van Roomed.nl. De website die je nu bezoekt dus! Je onderhoudt onze social mediakanalen (Instagram, Facebook, Pinterest), bedenkt social mediastrategieën en gaat interactie aan met onze lezers. Dit doe je in lijn met onze doelgroep en vanuit jouw affiniteit met interieur.

Tijdens je stage is er ruimte om mee te denken tijdens brainstormsessies en stellen wij eigen initiatief op prijs. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om mee te schrijven met de redactie en je eigen rubrieken uit te rollen op een grote interieursite.

Naast je werkzaamheden voor Roomed, kunnen jouw skills in overleg ook ingezet worden op andere digitale platformen van Mediahuis, zoals Culy, Famme en NSMBL.

Ben jij onze nieuwe held(in)?

  • Je doet een hbo- of wo-studie op het gebied van social media, marketing, communicatie of journalistiek.
  • Je hebt een brede interesse in interieur. Hierdoor snap je de Roomed-doelgroep door en door.
  • Je kunt foutloos Nederlands schrijven en hebt een vlotte pen.
  • Je hebt kennis van social media en weet hoe je de likes laat binnenstromen, wat de nieuwste trends zijn en hoe je een goed engagement opbouwt.
  • Je weet hoe je statistieken interpreteert en hoe je hier slim op kunt inspelen.
  • Je werkt hard en bent zelfstandig.
  • Je bent bereid om hier en daar mee te schrijven (pre!)
  • Je bent fulltime beschikbaar.

What’s in it for you?


Je zal je begeven in een leuke en leerzame werkomgeving waar je als voltallig lid kunt meewerken. Je wordt onderdeel van een jong, energiek en ambitieus team waar je je passie interieur mee kunt delen. Verder leren we je de kneepjes van het socialmedia-landschap en je krijgt de kans om eigen ideeën/strategieën uit te rollen. Uiteraard krijg je een passende stagevergoeding van 350 euro.

Periode: Vanaf januari 2022 (eerder of later in overleg), voor een periode van minimaal drie maanden.

Heb je nog vragen over de stage, of twijfel je ergens over? Stuur je vragen gerust naar Amarins de Boer via e-mail [email protected] Interesse in de stage? Solliciteer kan nu via deze vacaturepagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toffe stage: Roomed zoekt een social media stagiair voor begin 2022
Sluiten