Snoerloos én stijlvol schoonmaken met de snoerloze AEG FX9 stofzuiger

We kunnen niet zonder stofzuiger. Een stofzuiger zorgt uiteraard voor een fris en schoon huis. Om nog maar te zwijgen over de handige tips en tricks, zoals het terugvinden van je oorbellen met behulp van een panty en een stofzuiger. Maar een echt stijlvolle, snoerloze stofzuiger hadden we nog niet gevonden. Tot nu. De AEG FX9 ULTIMATE REACH voldoet volledig aan al onze (design) eisen.

Laten we eerlijk zijn: stofzuigen is niet onze meest favoriete bezigheid. Een stofzuiger was voorheen vaak een lomp, zwaar ding waarvan het snoer nooit meewerkt en overal achter blijft hangen… Gelukkig zijn al deze ergernissen verleden tijd met de nieuwe stofzuiger van AEG. Deze stofzuiger is ontworpen voor de manier waarop we tegenwoordig leven: snel en gemakkelijk. Daarnaast is deze stofzuiger zo sterk en veelzijdig, dat het de enige stofzuiger is die je in huis nodig hebt.

AEX FX9 ULTIMATE REACH snoerloze stofzuiger

Het fijne van deze stofzuiger is dat ‘ie ook nog eens hartstikke mooi én stijlvol is. Dankzij het ergonomische ontwerp heeft de stofzuiger de perfecte hoogte voor kleine én lange mensen. Dankzij de telescopische slang is het apparaat gemakkelijk aan te passen in hoogte, waardoor ook jouw tiener vanaf nu gemakkelijk zijn kamer zelf kan stofzuigen. En dat is toch mooi meegenomen.

Een verstelbare motor

Niet alleen de telescopische slang is verstelbaar, maar ook de motor kan je onderaan de stofzuiger plaatsen. Dit is niet alleen qua design hartstikke stijlvol, maar het zorgt ook voor minder trillingen en een mindere belasting van de pols.

Daarbij kan je met zo’n lage motor gemakkelijker door het hele huis manoeuvreren dan bij een snoerloze stofzuiger met een hoge motor. En heb je even een pauze nodig? Of vragen de kinderen onverwacht aandacht? Dan kan je de FX9 ULTIMATE REACH gewoon rechtovereind laten staan, totdat je weer klaar bent om verder te gaan.

AEX stofzuiger zonder snoer
AEX FX9 ULTIMATE REACH snoerloze stofzuiger

Een brandschoon huis door de ingebouwde lichtbalk

Nog zo’n heerlijke feature: het mondstuk heeft een ingebouwde lichtbalk, waardoor je zelfs onder de bank en onder het bed vlekken en stofjes ziet. Hiermee zijn ze dus niet te missen, en maak je je huis écht brandschoon.

Klaar met schoonmaken? Dan zet je de stofzuiger in het laadstation. Binnen 60 minuten is ‘ie weer helemaal opgeladen en klaar voor gebruik.

De snoerloze stofzuiger kopen?

De snoerloze stofzuiger van AEX shop je in de kleuren donkerblauw en stijlvol bruin. Er zijn drie verschillende modellen verkrijgbaar.

  • FX9 ULTIMATE (instapmodel zonder auto-functie en REACH hulpstuk) – € 549,-
  • FX9 ULTIMATE REACH (met auto-functie en REACH hulpstuk) – € 599,-
  • FX9 ULTIMATE COMPLETE (met bovenstaande zaken en dan nog een mini turboborstel – € 649,-

De AEX-stofzuiger is te koop bij BCC, Bol.com, Coolblue, Expert en Media Markt. Vraag ook vooral uw specialist bij u in de buurt naar de mogelijkheden.

In samenwerking met AEG

Reageer op artikel:
Snoerloos én stijlvol schoonmaken met de snoerloze AEG FX9 stofzuiger
Sluiten