Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 3 feb 2021

3 simpele manieren om je bed snel (maar zeker ook stijlvol) op te maken

Je bed opmaken. We doen het allemaal dagelijks (tenminste, daar streven we naar). In sommige huishoudens betekent dat ‘het rechttrekken van de lakens’, in andere slaapkamers wordt er een heel kunstwerk van gemaakt. En dat vinden we knap, want over het algemeen behoren wij tot de eerste categorie. Tijd om daar verandering in te brengen.

Met een beetje hulp van YouTube filmpjes zijn we echter een stuk wijzer geworden over het opmaken van het bed. En, het belangrijkste, dat je bed opmaken écht niet lastig is. In het onderstaande filmpje legt Studio McGee het even haarfijn aan je uit.

Gebruik verschillende texturen

Onze favoriete tip van het filmpje: gebruik verschillende texturen. Door verschillende texturen met elkaar te mixen, creëer je een gevarieerde look die ons een beetje doet denken aan dat fijne hotel gevoel in de slaapkamer.

Enne, waar je altijd op moet letten? Layers, textures and details. Oftewel verschillende laagjes, verschillende texturen en veel details. Houd dit in je achterhoofd als je met het opmaken van je bed aan de slag gaat, en er kan niets meer mis gaan. Zo creëer je snel een mooie hotel-look in de slaapkamer. Slaap lekker!

Meer tips voor het bed in de slaapkamer:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3 simpele manieren om je bed snel (maar zeker ook stijlvol) op te maken
Sluiten