Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 9 dec 2018

Sneeuwspray verwijderen? Zo doe je dat

Deze kerst weet je het zeker: je gaat voor een unieke tekening op het raam met sneeuwspray. Leuk! Op Roomed zijn we daar zeker fan van. Alleen houdt het schoonmaken van diezelfde ramen ons nog wel even tegen… Want sneeuwspray verwijderen, hoe doe je dat? Is dat makkelijk? Wij hebben het antwoord.

Heel leuk een kerstboom of rendier van sneeuwspray op het raam, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ‘ie er het hele jaar op blijft zitten. Gelukkig hoeft dat ook niet, sneeuwspray is namelijk gemakkelijker van de ramen af te krijgen dan je denkt.

Sneeuwspray verwijderen

Hoe? Met glasreiniger en keukenrol. Ja, dat is het enige dat je nodig hebt. Spray de glasreiniger op de sneeuwspray dat op de ramen zit en laat het eventjes intrekken.

Veeg daarna met keukenpapier de sneeuwspray er vanaf. Et voilà, nu zou het eraf moeten zijn.

Ramen lappen

Er kunnen natuurlijk wel strepen ontstaan nadat je de sneeuwspray hebt verwijderd. Om de (eventuele) overgebleven strepen te verwijderen, kun je je ramen nog even lappen. Heb je dat ook al meteen weer gedaan in het nieuwe jaar.

Met een sopje van heet water en wat Dreft kun je je ramen prima lappen zonder dat er strepen over blijven. Of misschien heb je daar zelf je eigen gouden truc voor en doe je het op je eigen manier.

Makkelijker dan je denkt

Sneeuwspray verwijderen van de ramen is dus super easy peasy lemon squeezy. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en kan je met een gerust hart leuke figuurtjes op de ramen zetten voor een sfeervolle Kerst. Merry Christmas! 

Meer leuke tips voor een vrolijke Kerst

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sneeuwspray verwijderen? Zo doe je dat
Sluiten