Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 19 apr 2018

Waarom we zo graag een SMEG koelkast in de keuken willen hebben

We hebben allemaal wel een paar droomitems die we maar al te graag in ons interieur zouden willen zien. Items die al heel lang op onze wishlist staan, maar waarvan het er steeds maar niet van komt om ‘m aan te schaffen. Ik heb dat met een lichtroze (of lichtblauwe, ik ben er nog niet helemaal uit) SMEG koelkast. De kleur, het design, ik ben er helemaal verliefd op.

In de keuken van Wayne Parker Kent (de uitgever van Roomed) hebben we geluk: er staan niet één, maar twee knalrode SMEG koelkasten te pronken. Telkens als ik naar deze koelkasten kijkt, verschijnt er weer een glimlach op mijn gezicht. Maar de keuken van Wayne Parker Kent is niet mijn eigen keuken, dus het telt niet. Helaas.

roomed-smeg-koelkast
Leah
roomed-smeg-koelkast
Fine Little Day

Inspiratie

In Milaan liepen we tijdens de Salone del Mobile (de jaarlijkse designbeurs met designs en ontwerpers door de hele stad) onverwachts langs een SMEG winkel. En oe la la, wat zijn die koelkasten toch mooi. Om mijn cravings naar deze koelkast een beetje te onderdrukken, ben ik op Pinterest gaan zoeken naar de mooiste foto’s van deze koelkast.

Klik vooral even op de foto’s om ze te vergroten en laat je inspireren hoe deze koelkast goed staat in élke keuken. Of je nou voor een spierwitte, een matzwarte of een leuk kleurtje gaat: deze koelkast wil je in je keuken hebben staan.

Ik spaar nog even verder voor zo’n prachtige koelkast, maar heb ‘m wel bovenaan mijn wishlist gezet. En zodra er ook een SMEG koelkast in mijn keuken staat te shinen, laat ik dat natuurlijk als eerste op Roomed zien. Beloofd.

Nog meer gekleurde koelkasten:

Dat een mooie koelkast niet alleen in de keuken hoeft te staan, laat dit appartement zien. En zelfs in dit stijlvolle poppenhuis is een SMEG koelkast!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom we zo graag een SMEG koelkast in de keuken willen hebben
Sluiten