Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 3 okt 2018

Te leuk: SMEG en Disney lanceren een echte Mickey Mouse koelkast

In de categorie ‘oh my god’: SMEG en Disney gaan een heuse Mickey Mouse koelkast lanceren. En daar worden wij op de redactie héél gelukkig van, want kijk eens hoe ontzettend schattig deze koelkasten zijn!

Ik schreef er al eens eerder over: een echte SMEG koelkast staat ontzettend hoog aan mijn wish list. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik een mailtje in mijn inbox kreeg over de allernieuwste samenwerking tussen SMEG en Disney, met als eindresultaat de Mickey Mouse koelkast. Dat is toch het beste van twee werelden?

SMEG koelkast Disney mickey mouse
SMEG koelkast Disney mickey mouse

SMEG en Disney, de perfecte combinatie

De koelkast is een echt verzamelobject, er worden er namelijk maar 90 geproduceerd. Een voor elk jaar sinds het debuut van Mickey Mouse in 1928. Elke koelkast is versierd met een zilveren plaquette met daarop het unieke nummer van de koelkast. Nóg een reden dat we deze bijzondere koelkast graag in onze keuken willen hebben staan.

De verkoopprijs van deze unieke SMEG koelkast is €2299,-. Ze zijn beschikbaar in Europa, zo lang de voorraad strekt. En gezien de minimale oplage van de koelkasten, verwachten we dat hij ontzettend snel uitverkocht gaat zijn.

Benieuwd hoe zo’n prachtige SMEG koelkast in de keuken eruit ziet? Kijk dan maar eens in deze industriële keuken:

Dit appartement heeft mermaid behang in de slaapkamer, en een prachtig lichte woonkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te leuk: SMEG en Disney lanceren een echte Mickey Mouse koelkast
Sluiten