Smart home 2.0: deze next level zonwering past zich aan aan jouw behoeften

We worden steeds meer omringd met ‘slimme’ producten die ons het leven vergemakkelijken. Bijvoorbeeld een thermostaat die zichzelf aanpast aan het moment van de dag. Of wat dacht je van een koelkast die je laat weten wanneer het tijd is om boodschappen te doen?

Qua zonwering komen er ook steeds meer innovatieve producten op de markt. De zonwering van Luxaflex past zich aan op jouw behoefte en dagindeling en is in zoveel varianten te koop, zodat de zonwering past bij elke interieurstijl.

Innovatie en design in één
Met de PowerView Motorisation van Luxaflex wordt het je wel héél gemakkelijk gemaakt. De zonwering kun je via een app bedienen én programmeren vanuit je luie stoel. Wil je je je dag goed beginnen? Dan kun je met de app de zonwering zo voorprogrammeren dat de Luxaflex automatisch open gaan wanneer het tijd is om op te staan. Dat is nog eens lekker wakker worden! Hetzelfde geldt voor de avond: wanneer je meerdere systemen in je huis plaatst, kun je de zonwering onafhankelijk van elkaar instellen. Handig bijvoorbeeld voor wanneer de kinderkamer eerder verduisterd moet worden dan de woonkamer.

En, niet geheel onbelangrijk: de zonwering ziet er ook nog eens super stijlvol uit. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Zo kun je in elke kamer een andere stijl toepassen, maar vormt het wel één geheel. Heb je een bohemian interieur? Horizontale, houten lamellen passen daar supergoed bij. In de kinderkamer kun je spelen met kleur: schilder de muren in een felle kleur en creëer door middel van een effen rolgordijn een kleurvlak op de muur. Als je kiest voor de Facette Shades, kun je met de prachtige kleuruitvoeringen en bijzondere materialen een mooi, grafisch effect creëren. Hiermee geef je je moderne of Scandinavische interieur net dat beetje extra, zoals op onderstaande foto te zien is. Hecht je veel waarde aan handgemaakte, bijzondere producten? Ook dan is Luxaflex een heel goede keuze.

Hoe werkt de PowerView Motorisation?
De Luxaflex werkt op batterij. Dat is een groot pluspunt, want op deze manier wordt de look van je interieur niet verstoord door lelijke snoeren. Connect de zonwering met je smartphone, tablet of met de Pebble afstandbediening. Met de app kun je nu zelf bepalen op welk moment van de dag je extra licht wil, of wanneer je interieur juist extra sfeer kan gebruiken. Check de video hieronder!

In samenwerking met Luxaflex

Reageer op artikel:
Smart home 2.0: deze next level zonwering past zich aan aan jouw behoeften
Sluiten