Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 27 jun 2018

Handig: deze stijlvolle slimme waterfles geeft aan wanneer jij moet drinken

Even eerlijk: drink jij per dag minstens 2 liter water? Door deze stijlvolle waterfles ga je die 2 liter wél aantikken. Deze fles heeft namelijk een ingebouwd lichtje dat gaat branden als je iets moet drinken.

Allereerst zijn de al voor de mogelijkheid om een stevige waterfles te gebruiken. Zo gaan we met z’n allen het gebruik van single use plastic tegen (je weet wel, plastic dat we maar één keer gebruiken en daarna linea recta de prullenbak in gooien). En daarbij is deze waterfles ook nog eens super stylish (lees: rose goud!).

waterfles
waterfles
waterfles

Het werkt simpel: met een app voer je wat data in zoals je geslacht, leeftijd en levensstijl. Hierop baseert de waterfles wanneer ‘ie moet gaan branden, en wanneer jij dus lekker een paar slokken water mag drinken.

Kickstarter

De flessen werden een paar weken geleden verkocht via een Kickstarter project (waar we helaas te laat achter kwamen!). Ze hebben het Kickstarter project gelukkig dubbel en dwars gehaald, en dat snappen we ook wel met zo’n prachtige fles. Daarnaast is de fles ook nog eens hartstikke handig voor mensen die dagelijks moeite hebben om minstens 2 liter water te drinken. Stijlvol én handig dus, deze fles.

waterfles

Deze slimme waterfles kopen:

De slimme waterfles is na dit Kickstarter project te koop voor 84 dollar (omgerekend zo’n 70 euro). Dat is natuurlijk niet goedkoop voor een waterfles, maar je zult in ieder geval wél genoeg water drinken de komende jaren. Daarnaast is ‘ie ook nog eens hartstikke duurzaam. De verwachte levertijd is september 2018 en het wordt wereldwijd verzonden. Fijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Handig: deze stijlvolle slimme waterfles geeft aan wanneer jij moet drinken
Sluiten