Slimme kerstversiering: met Twinkly bepaal je de kleur van je kerstlichtjes met een app

Dit vinden we heel tof: je maakt Kerst nóg magischer met een slimme kerstboom. Of eigenlijk slimme kerstverlichting die je ín de boom hangt. Door de kerstverlichting te koppelen aan de Twinkly app kan je namelijk verschillende kleuren én bewegingen aan je kerstsfeer toevoegen. Van een klassiek variant tot een funky disco kerstboom.

Jij hebt het liefst roze twinkelende lampjes, je vriend houdt meer van de combinatie rood en groen in de kerstboom… Struggles? Met deze slimme kerstverlichting dus echt niet meer! Want de ene avond zet je de kerstverlichting op standje ‘roze glitters’, en de andere avond is hij aan de beurt met zijn op-en-top-Kerst combinatie.

Dat kunnen we natuurlijk beschrijven, maar we kunnen het óók gewoon laten zien door middel van een YouTube filmpje. Da’s toch stiekem veel leuker. Je checkt ‘m hierrrrr:

Regenboog kerstboom

Zoals je kunt zien moet je voor een regenboogkerstboom (ja, dat is een kersttrend van 2018!) sowieso bij Twinkly zijn. Maar ook een ‘gewone’ stijlvolle kerstboom met twinkelende lichtjes realiseer je gemakkelijk door de lichtjes aan de app te koppelen, en zo jouw mooiste boom ooit te maken.

Dat kan je zelf instellen in de app, of kiezen uit de vooraf ingestelde programma’s. Een kerstboom mooi en stijlvol maken wat nog nooit zo gemakkelijk.

Koop je eigen Twinkly slimme kerstverlichting

Je koopt Twinkly in verschillende (online) winkels. Wij hebben ook een Twinkly op kantoor mogen ontvangen, en we zijn groot fan van wat de lampjes allemaal kunnen.

Onze Twinkly komt van de Intratuin, en kostte €89,99 voor 175 RGB LED-lampjes. Genoeg om een grote kerstboom mee te versieren. Heb je thuis een kleine boom staan, dan kan je er ook voor kiezen om een pakket met minder lampjes te kopen.

Nog meer lezen over Kerst?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slimme kerstversiering: met Twinkly bepaal je de kleur van je kerstlichtjes met een app
Sluiten