Hotel 17 okt 2013 Florence

Slapen op een indoor camping in gepimpte caravans en airstreams

Dat men steeds creatiever wordt om de concurrentie aan te gaan, laten de hosteluitbaters van de Basecamp Camping wel zien. Zij hebben een geweldige en originele indoorcamping ontwikkeld in een oud magazijn in het Duitse Bonn. Nou vraag je je misschien af hoe dat leuk kan zijn, want kamperen doe je toch lekker in de buitenlucht? Maar als je deze thematisch gepimpte caravans ziet dan begrijp je precies wat wij bedoelen.

roomed-camperen-in-bonn-1

Vijftien oude caravans, twee Volkswagen minibusjes, twee Amerikaanse Airstreams en twee slaapwagons zijn omgetoverd tot unieke komische slaapplekken, ieder met een eigen thema. Van een Flower Power caravan tot Drag Queen of de Big Ben tot een jachthut. Ook is er een groot balkon gebouwd dat een mooi uitzicht geeft over het ‘wagenpark’ en wat tevens een plek is om te socializen. Buiten kun je barbecuen, sporten en staat er een food truck waar je eten kunt halen.

roomed-camperen-in-bonn-2

Alle caravans zijn voorzien van lakens en handdoeken en je kunt gebruik maken van de gratis wifi. Prijzen variëren tussen de 22 en 27 euro voor een bed in één van de wagons en tussen de 31 en 38 euro in de caravans. De U.S. Airstreams – ook wel de presidential suite – kost 64 euro per persoon.

roomed-camperen-in-bonn-3
roomed-camperen-in-bonn-4
roomed-camperen-in-bonn-5
roomed-camperen-in-bonn-6
roomed-camperen-in-bonn-7
roomed-camperen-in-bonn-8
roomed-camperen-in-bonn-9
roomed-camperen-in-bonn-10

www.basecampbonn.de

Reageer op artikel:
Slapen op een indoor camping in gepimpte caravans en airstreams
Sluiten