Heerlijk wegdoezelen in een hangend bed

Heerlijk wegdoezelen in een hangend bed

Een hangend bed is ideaal om de bruikbare ruimte in huis groter te maken. Sommige bedden kunnen zelfs voor een groot deel helemaal de hoogte in, zodat je meer ruimte overhoudt om te benutten. Zwevende bedden zie je niet vaak voorbij komen. Zonde, vinden wij. Want oh wat zijn ze leuk!

Een hangend bed in de tuin om heerlijk tot rust te komen is ook zeker niet mis! Bekijk deze Inspiratieboost waarin we je inspireren een daybed in de tuin. Dé perfecte hangout na een drukke werkdag.

Nouw

In deze ruimte word je overspoelt door wit. Doordat het zo duidelijk de boventoon voert, wordt het een heel zachtaardig geheel. Onwijs stijlvol!

Peerspace

Als je heel goed kijkt zie je dat dit bed niet echt zweeft. In het midden zit namelijk een lang plateau waar het bed op leunt. Je kunt een zwevende variant dus makkelijk thuis maken! Twee mooie touwen die het bed met het plafond verbindt en je hebt je eigen look a like hangend bed.

Decor8blog
Desidees

Love the Ibiza style! Breng een vleugje van dit heerlijk zonnige eiland mee de slaapkamer in. Met veel hout, rotan en groene plantjes lijkt het net of je er zelf bent!

Ben jij sowieso groot fan van het Ibiza sfeertje in je interieur? Dan moet je dit huis in Ibiza echt zien.

Theultralinx

Dit is wel een heel creepy slaapkamer. Althans, wij krijgen er een beetje een onbehaaglijk gevoel van. Glipt daar nou nog net iemand de deur uit? Oh well, hij bevat wel een prachtig hangend bed die aan zwarte touwen zweeft.