Jaime Andreas
Jaime Andreas Slaapkamer 6 jul 2020

4 slaapkamertrends om deze zomer je slaapkamer mee op te knappen

De zomer is dé tijd van het jaar om je huis een beetje onder handen te nemen, zeker wanneer je meer vrije dagen hebt. Want die vrije dagen moeten toch op, ook nu we even niet op vakantie naar het buitenland gaan. Enne, daarvoor kun je vast wat inspiratie gebruiken. Dit zijn een aantal slaapkamertrends voor de zomer van 2020 die je kan gebruiken voor het veranderen van je slaapkamer.

Met deze trends is je slaapkamer straks de ultieme ruimte om lekker te relaxen en fijn wakker te worden op een luie zondagochtend.

Dit zijn de slaapkamertrends van de zomer van 2020

1. Groen in de slaapkamer

Elementen van groen in de slaapkamer zorgen voor de nodige levendigheid. Kussens en dekens in een smaragd groene kleur geven de kamer een luxueuze uitstraling.

Het is ook altijd een goed idee om mooie planten in je slaapkamer neer te zetten. Dit zorgt helemaal voor meer leven, vrolijkheid en persoonlijkheid.

2. Je bed als statement

Het bed als statement in je slaapkamer komt ook weer helemaal terug deze zomer. Denk hierbij aan een hemelbed of een bed met een bijzonder hoofdbord. Ook fijn is een comfortabel bed met een zacht dekbed in combinatie met lekkere kussens om te relaxen.

3. Hanglampen naast je bed

Dit is iets waar je waarschijnlijk niet zo snel aan denkt: hang hanglampen naast je bed boven je nachtkastjes, in plaats van in het midden van de slaapkamer.

Door deze hanglampen laag te hangen, worden ze echt een onderdeel van de kamer en dienen ze tegelijkertijd als stijlvolle decoratie. Het geeft de slaapkamer bovendien een speels effect.

4. Gallery wall

Echt waar: een prachtige gallery wall aan de muur is altijd een goed idee. Met een gallery wall kun je namelijk echt je persoonlijkheid in de kamer laten zien.

Denk aan mooi foto’s van familieleden en vrienden, mooie prints en beelden, toffe quotes en kunstige plaatjes. Je kunt echt van alles in de gallery wall bij elkaar hangen. Het vult de muur en de ruimte op een mooie manier.

Meer slaapkamertrends? Bekijk deze inspiratie voor de inrichting van de slaapkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
4 slaapkamertrends om deze zomer je slaapkamer mee op te knappen
Sluiten