Merve Ozturk
Merve Ozturk Slaapkamer 28 okt 2020

Geef je slaapkamer een flinke upgrade met deze 4 trends voor het najaar

Het wordt steeds kouder, waardoor het extra lekker is om in je sfeervolle slaapkamer te chillen. Swiss Sense komt met vier slaapkamertrends voor de winter van 2020. En die delen we maar al te graag met je, zodat jij ook helemaal gelukkig bent met je slaapkamer.

De trends lopen erg uiteen (houden we van!). Zo kan je gaan voor neutrale kleuren, of juist een statement maken met kleurschakeringen. We zijn er in ieder geval zeker van dat je met deze vier slaapkamertrends de hele winter je bed niet meer uit wilt.

Dit zijn de vier winterse slaapkamertrends 2020

Warm winter Swiss Sense
Bron: Swiss Sense

1. Warm Winter

In de slaapkamertrend Warm Winter gaat het vooral om nostalgie. Denk aan oude prints in een nieuw jasje. Leuke accessoires zorgen voor een sfeervolle slaapkamer. Zo kan je zelf een kussen borduren of een plaid breien.

Te veel prikkels kunnen ervoor zorgen dat je niet goed tot rust komt, zorg er daarom voor dat je een aantal stijlvolle accessoires kiest en de rest van de slaapkamer rustig houdt.

Er zijn nog veel meer rustgevende DIY’s die je deze winter kunt doen: 5 rustgevende DIY projecten om dit najaar nog mee te beginnen

Calm en comfy slaapkamertrend 2020
Bron: Swiss Sense

2. Calm & Comfy

Deze trend draait vooral om natuurlijke kleuren. Dan heb ik het niet alleen over wit en beige, ook natuurtinten zoals groen en geel doen het goed in deze slaapkamertrend. Zoals de naam ‘t zegt, wordt er alles aan gedaan om je slaapkamer comfy te houden.

De meubels worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals rotan en hout, die goed te combineren zijn met verschillende prints. Een hoogpolig tapijt en droogbloemen zoals pampasgras maken de slaapkamer helemaal af.

Lees ook: Droogbloemen kopen? Dit zijn de beste online opties op een rijtje

Terra to Slay slaapkamertrend 2020
Bron: Swiss Sense

3. Terra to Slay

Yup, terracotta kan absoluut niet missen in dit rijtje. Deze kleur wordt op verschillende manieren toegepast in de Terra to Slay slaapkamertrend. Ga voor verschillende tinten terracotta (ton-sur-ton) voor een rustige uitstraling, of combineer juist aardetinten met (donker)blauwe details voor een échte statement.

> Combineren kan je leren – met deze kleuren combineer je blauw het beste

Slaapkamertrend groen geel
Bron: Swiss Sense

4. Northern Lights

Bij de slaapkamertrend Northern Lights gaat het juist een keer niet over natuurlijke kleuren. Juist donkere tinten, verschillende kleurschakelingen in blauw, groen en geel zorgen voor een warm geheel. Met een grote lamp of een apart accessoire op je nachtkastje creëer je gemakkelijk een eyecatcher in deze slaapkamertrend.

> Deze zwarte woonaccessoires zorgen ongetwijfeld voor stijl in je interieur

Meer tips voor een sfeervolle slaapkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef je slaapkamer een flinke upgrade met deze 4 trends voor het najaar
Sluiten