Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 17 jul 2018

Deze slaapkamer is de ideale rustplaats voor elke surf- en strandliefhebber

Op de redactie besteden we onze vrije uurtjes het allerliefst op het strand. Een ijsje erbij, een lekker leesboek en onze voeten in het koele zand: yes, maak ons daar maar voor wakker! Daarom werden we ook erg enthousiast over deze slaapkamer. Want als je niet altijd op het strand kunt zijn, dan haal je het strand toch gewoon naar je slaapkamer?

We beginnen onze rondleiding door dit schattige huisje in de woonkamer. Deze woonkamer is vrij basic gehouden, maar door het Herringbone patroon dat op de vloer ligt is de woonkamer toch nog een beetje spannend. Ook de vintage poster zorgt voor extra sfeer in de kamer. We missen alleen nog een fijne gallery wall boven de bank, de muur leent zich er perfect voor!

Op onze wish list: die stenen gieter die een prachtig plekkie op de schouw gekregen heeft. Hoe je een schouw van een open haard inricht, lees je hier: dit is de beste manier om de schouw van je open haard te stylen.

Een echte strand slaapkamer

Hoe fijn is deze slaapkamer? Door de grote lichtblauwe surfplank en de wereldkaart aan de muur krijgt deze slaapkamer een echt strandgevoel. En daar worden we vrolijk van, zelfs als het buiten koud is.

Vanuit de slaapkamer kan je meteen een plons nemen in deze te gekke badkamer. Blauw is een understatement, deze badkamer lijkt wel speciaal voor zeemeerminnen!

De ultieme gids naar een prachtige slaapkamer: De beste tips en ideeën bij het inrichten van je slaapkamer

Naast de strandslaapkamer is er ook nog een andere slaapkamer in het huis te vinden. Deze slaapkamer is heel licht door de grote ramen waar een heerlijk zithoekje gecreëerd is. De okergele stoel geeft je een prachtig uitzicht over de grote tuin die bij het appartement hoort. Ideaal, toch?

Nog meer appartementen met een strand feeling:

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze slaapkamer is de ideale rustplaats voor elke surf- en strandliefhebber
Sluiten