Jaime Andreas
Jaime Andreas Slaapkamer 8 jun 2020

Dit zijn de leukste nachtkastjes voor in de slaapkamer

Het nachtkastje naast je bed is waarschijnlijk een belangrijker meubelstuk dan je denkt. Het is namelijk het eerst wat je ziet als wakker wordt en het laatste wat je ziet als je gaat slapen. Je wilt dat een slaapkamer nachtkastje functioneel en mooi is. Kun je jouw ideale nachtkastje niet vinden? Wij helpen je daar een handje bij.

Iedereen wil iets anders van een nachtkastje. Zo heeft de een gewoon graag een kastje om een wekker, telefoon en een boek op te leggen, maar anderen gebruiken het als opbergplaats voor meerdere spullen. Voor ieder wat wils.

Toffe slaapkamer nachtkastjes

slaapkamer nachtkastjes MADE
Bron: MADE

1. Twee in een

Een handige set van twee kastjes van MADE. De kastjes hebben beide een grote lade waar je veel in kan stoppen. De lichte houten kleur en neutrale tonen zorgen ervoor dat dit kastje goed staat in ieder interieur.

Hebben? De set van MADE kost €179,-

bamboe nachtkastje
Bron: JYSK

2. Bamboe

Dit bamboe kastje van JYSK is echt een persoonlijke favoriet. Het is een klein schattig kastje met een lade en een extra plek om boeken of tijdschriften neer te leggen.

Hebben? Dit lieve kastje kost €64,99.

zwevend nachtkastje
Bron: Home24

3. Zwevend nachtkastje

Ga je liever wat meer de hoogte in? Dan is dit zwevende nachtkastje een goede optie voor jou. Ideaal wanneer je een kleine slaapkamer hebt en de ruimte op de grond wil besparen voor andere spullen.

Hebben? De zwevende nachtkast van Home24 is €59,99.

rond hoog nachtkastje
Bron: IKEA

4. Hoog en rond

Een heel ander soort nachtkast is deze van IKEA. Je kan de hoogte van dit tafeltje ook heel makkelijk aanpassen. Het heeft een plateau om dingen op te zetten en een bak om dingen in te leggen.

Hebben? Dit verstelbare kastje kost €39,95.

rood nachtkastje IKEA
Bron: IKEA

5. Vlammend rood

Wil je een echt statement maken met je nachtkastje? Dan is dit rode nachtkastje van IKEA wel wat voor jou. Door de stalen look ziet het kastje er industrieel uit en het rood maakt hem helemaal uniek.

Hebben? Het rode nachtkastje kost €59,95.

slaapkamer nachtkastjes met veel lades
Bron: Home24

6. Lekker veel lades

Heb je meer behoefte aan slaapkamer nachtkastjes met meer opbergruimte voor al je rommeltjes? Dan kun je beter kiezen voor een kast met meer lades zoals deze zwarte kast van Home24.

Hebben? Het ladekastje kost €69,99.

slaapkamer nachtkastjes eiken wit
Bron: JYSK

7. Eiken nachtkast

Dit witte met eiken nachtkastje van JYSK past goed in iedere slaapkamer. Het heeft een rustige kleur en is onwijs functioneel door de lades en het plateau. Wat dit nachtkastje speciaal maakt is de hoge rand aan de bovenkant.

Hebben? Het eiken kastje is €50,-

nachtkastje MADE
Bron: MADE

8. Mooi rond

Heel anders dan de bovenstaande nachtkastjes is deze donkere houten kast van MADE. De warme kleur is perfect voor een sfeervolle slaapkamer en de ronde vorm maakt hem helemaal bijzonder.

Hebben? Deze nachtkast kost €229,-

smal wit nachtkastje
Bron: IKEA

9. Lekker smal

Dit nachtkastje is perfect wanneer je geen grote slaapkamer heeft. Hij is namelijk lekker smal, maar tegelijkertijd functioneel door de lade en de twee plateau’s om iets op te leggen.

Hebben? Dit nachtkastje van IKEA is €49,95.

blauw nachtkastje
Bron: MADE

10. Blauw en breed

De elegante blauwe kleur van dit kastje is onwijs trendy en staat geheid leuk in jouw slaapkamer. Het gouden detail van de poten zorgt ervoor dat dit kastje uniek is. De kast ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens functioneel door de lades en het brede oppervlakte.

Hebben? Dit kastje van MADE kost €149,-

Meer inspiratie nodig voor de slaapkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste nachtkastjes voor in de slaapkamer
Sluiten