Frederique Rekers
Frederique Rekers Slaapkamer 15 feb 2021

Dit zijn dé muurverf trends van 2021 voor in jouw slaapkamer

Je slaapkamer is dé plek om tot rust te komen en we spenderen er veel tijd. Daarom erg belangrijk om deze zo nu en dan eens een make over te geven. Wij geven je dé muurverf trends van 2021 voor in jouw slaapkamer.

De juiste kleur voor je slaapkamer in 2021

1. Donkerblauw

Wauw, deze diepblauwe muurverf staat goed in deze kamer. De kleur Royal blue van Flexa is tijdloos een een tikkeltje dramatisch en is echt bedoeld voor als je van gedurfde muurkleuren houdt.

Het is een muurverf die een gevoel van warmte en comfort biedt en een rustgevende en gezellige uitstraling heeft.

5 hacks om van je slaapkamer een écht rustgevende ruimte te maken

Hoe stijl je het

Deze kleur past goed bij traditionele en moderne interieurs. Breng de donkere kleur in balans met lichte kleuren zoals bijvoorbeeld een wit beddengoed. Als je nog gewaagder wilt gaan kan je deze muurverf combineren met juweeltonen en Mid-Century Modern-stijl.

2. Olijfgroen

Een aardse olijfgroene kleur is perfect voor een elegante slaapkamer. Hij heeft koele gele ondertonen waardoor je er een uitnodigend gevoel van krijgt.

Hoe stijl je het

Het is redelijk gedurfd en gaat goed in combinatie met andere rijke neutrale kleuren. Ook metalen details zoals goud doen het goed bij deze kleur.

Scoor deze muurverf nu bij de praxis.

Wat groen in de slaapkamer? Deze drie planten zijn ideaal

3. Grijs

Dit is een koele, klassieke grijze kleur. Het is een neutrale kleur met aardetinten maar straalt wel warmte en gezelligheid uit.

Deze kleur ‘Storm’ kan door zijn lichte kleur je kamer echt openen en ruimtelijker laten lijken.

Hoe stijl je het

Het is een universele neutrale kleur: een kleur die makkelijk te mengen valt met andere kleuren en meubelstijlen. Deze lichte muurverf staat mooi bij veel natuurlijk daglicht in je slaapkamer.

Je kan de kleur combineren met warmere accenten in je slaapkamer. Het past goed bij iemand die een niet te gewaagde kleur wil, maar ook niet houdt van een té simpele witte muur.

Groen, groen, nog meer groen

Deze Saliegroene kleur van Flexa heeft verschillende groene en gele ondertonen en is ook van de praxis. Het is een warme kleur en straalt traditionele elegantie uit.

Deze muurverf heeft een energieke kleur met een subtiele aanwezigheid waardoor het een rustgevend gevoel geeft.

Hoe stijl je het

Saliegroen is een kleur die mooi staat met natuurlijke materialen, denk aan hout of linnen. De kleur is niet te overdreven of donker en staat daarom mooi bij andere klassieke kleuren.

Pink it is

Deze roze kleur van V33 geeft je kamer een warme uitstraling. De muurverf kan jeugdig aanvoelen en zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer.

Hoe stijl je het

Het past perfect bij klassieke en traditionele interieurs. Afhankelijk van je inrichting kan de kleur meer beige of meer roze zijn. Blauwe en witte accenten passen hier goed bij.

9 roze slaapkamers waardoor je nú een pot roze verf wilt kopen

Taupe

Het lijkt misschien in een beetje saai, maar dat is het niet. Het is een neutrale taupe muurverf. Het is een elegante, zachte kleur die diepte toevoegt in een kamer. Perfect voor als je iets warmer wil gaan dan wit.

Hoe stijl je het

Het is een veelzijdige muurkleur en kan je stijlen door warme en koele tinten in je kamer te verwerken. Kies bijvoorbeeld voor warm roze kussen met een fris wit beddengoed. Het is perfect als je extra ruimte wilt creëren.

5 manieren om je slaapkamer in de winter warm én gezellig te houden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Blog.ModsyPraxis

Reageer op artikel:
Dit zijn dé muurverf trends van 2021 voor in jouw slaapkamer
Sluiten