Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 31 jul 2018

Voeg sfeer toe aan je slaapkamer met een houten wand

Heb jij een prachtige houten wand in de slaapkamer? Maak er gebruik van! Zo’n houten wand zorgt namelijk voor heel veel sfeer. Enne, als je geen huis hebt met zo’n mooie houten wand, dan spijker je toch zelf wat planken tegen die ene saaie witte muur? 

houten wand
houten wand
houten wand

Houd je houten wand simpel

De houten wand voegt in één klap heel veel sfeer toe aan de slaapkamer. De kamer wordt, ondanks de grote hoeveelheid ligt die in de kamer schijnt, er een stuk warmer van. De bewoners van het appartement hebben dan ook heel goed begrepen dat zo’n mooie houten wand geen opsmuk nodig heeft: er hangt slechts één schilderij.

houten wand
houten wand

Wij zouden héél veel over hebben voor zo’n mooie kast (en leer ons dan meteen even hoe je ‘m zo georganiseerd kunt houden).

houten wand
houten wand
houten wand
houten wand

De rustige, lichte keuken ziet er heel fijn uit. Er is genoeg ruimte voor een eettafel, die een prachtige white wash finish heeft. Aan de witte keuken zijn een paar opvallende kleurtjes toegevoegd, zoals het groen van de planten en het rood van het kookschort. Dat breekt het kleurenpatroon van de keuken, waardoor het lekker speels wordt.

houten wand
houten wand

Ook mooi: de woonkamer van het appartement. Je ziet meteen dat de bewoners echte reizigers zijn, want er hangt een grote wereldkaart aan de muur.

houten wand
houten wand

De ultieme gids naar een prachtige slaapkamer: De beste tips en ideeën bij het inrichten van je slaapkamer

Een leuke manier om wat extra sfeer aan je (woon)kamer toe te voegen, is door gebruik te maken van string lights. In dit appartement zie je ze subtiel in een lege hoek van de woonkamer hangen. De lampjes geven sfeer als ze aan- én als ze uit staan. Je hoeft niet bang te zijn voor een kerstlampjes-effect, want deze lichtjes zijn veel groter. Wij worden er in elk geval ontzettend blij van.

Nog meer interieurs vol sfeer:

Bron: 55kvadrat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voeg sfeer toe aan je slaapkamer met een houten wand
Sluiten