Sterre Radstaak
Sterre Radstaak Slaapkamer 23 dec 2018

Deze slaapkamer accessoires zijn echt een must voor in je huis

Ons hele huis willen we er altijd gezellig uit laten zien. Een plant hier en een schilderijtje daar. Maar vaak vergeten we dat onze slaapkamer ook best gezellig mag zijn. We zijn er nou eenmaal elke dag te vinden. Welke accessoires moet je nou echt hebben voor in je slaapkamer?

Gemiddeld besteden wij een derde van ons leven in de slaapkamer. Niet gek dus dat we willen dat het er leuk uitziet. Maar welke accessoires zijn nou echt een must voor in je slaapkamer? Om het je een stukje makkelijker te maken hebben wij een paar van de leukste slaapkamer accessoires voor je uitgezocht.

Ook interessant >> Beter slapen? Verban deze 9 dingen dan nú uit je slaapkamer

Slaapkamer accessoires, wat moet je ermee?

Naast dat accessoires in de slaapkamer het allemaal net even wat gezelliger maken, slaap je ook lekkerder in een stijlvolle kamer. Dus als je de volgende keer met familie of vrienden door de stad loopt en je hebt een excuus nodig om die ene leuke plant te kopen, you’re welcome!

Persoonlijke accessoires

Deze accessoires zijn echt de key naar meer gezelligheid. Het kan iets heel simpels zijn. Bijvoorbeeld een souvenirtje dat je hebt meegenomen van een vakantie. Of een cadeautje van een vriend. Iets waar een herinnering aan zit. Een accessoire waarbij elke keer als je er naar kijkt dat verhaal weer naar boven komt.

Wand accessoires

Wanddecoratie is misschien wel de simpelste in het hele lijstje. Maar waarom zou je moeilijk doen als het ook gewoon makkelijk kan? Met hier en daar wat foto’s van familie en vrienden aan de muur. Of een paar schilderijtjes (misschien zelfs een combinatie van die twee) aan de muur maakt al een heel verschil. Ben je niet zo van de foto’s of schilderijen? No worries, er zijn tegenwoordig ook een heleboel muurstickers die je slaapkamer op hun beurt gezellig maken.

Bed accessoires

Je slaapkamer is natuurlijk wel de kamer waar je gaat slapen. Het is daarom ook niet geheel onbelangrijk om je bed decoratie ook wat gezelliger te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je beddengoed. Wil je beddengoed met een patroon of wil je juist beddengoed die lekker simpel is? Als je gaat voor bijvoorbeeld een helemaal zwart of helemaal wit beddengoed, kun je dit nog opleuken met sierkussentjes en een sprei.

Licht

Ook niet onbelangrijk: het licht in je slaapkamer. Naast een gewone functionele lamp kun je ook nog kiezen voor sfeerverlichting. Kerstlampjes om je spiegel, theelichtjes op je bureau en kaarsen op je nachtkastje. Je hebt tegenwoordig ook een heleboel lampen die kunnen veranderen van kleur door middel van een app. Hoe tof is dat?

Nachtkastjes accessoires

En last but not least, het nachtkastje. We kunnen het nachtkastje natuurlijk niet vergeten! Heb je een simpel nachtkastje, maar vind je het een beetje saai? Zet een geurkaarsje neer. Het ruikt lekker en ziet er nog een super schattig uit. Win-win situatie dus. Vind je het nog steeds een beetje kaal? Misschien kun je er nog een leuke plant bij zetten.

Meer lezen over je slaapkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze slaapkamer accessoires zijn echt een must voor in je huis
Sluiten